Goede doelen wereld
Image default
Groothandel

Kies uw groefkogellager uit en bestel het eenvoudig via deze webshop

Groefkogellagers zijn er in diverse soorten en maten. Geheel afhankelijk van uw toepassing, kiest u een geschikte variant uit. Begrijpelijk dat u geen behoefte heeft aan een eindeloze zoektocht bij verschillende aanbieders om een goede lager te vinden. Neem daarom eens een kijkje bij de webshop van Bernard Sanders. Zij hebben werkelijk ieder type groefkogellager dat u zich maar kunt bedenken! Hun uitgebreide assortiment bevat technische producten van de hoogste kwaliteit.

Verschillende typen groefkogellagers

Groefkogellagers hebben een eenvoudig ontwerp: het bestaat uit en massieve buiten- en binnenring en daartussen een kooi met kogels. Dit type lager is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen, namelijk eenrijig of tweerijig. Deze kogels hebben ofwel de vorm van een bol, een cilinder of een ton. Door het draaien van deze kogels wordt wrijving voorkomen. Groefkogellagers hebben een laag wrijvingsmoment waardoor ze uitermate geschikt zijn voor hoge toerentallen. Wilt u een kogellager toepassen in een koppeling van een auto? Dan is er sprake van een axiaallager, ook wel een druklager genoemd. Er bestaan tevens lagers in kegelvorm welke zowel axiale als radiale krachten opnemen. Bovendien vereist deze lager weinig onderhoud en heeft het een lange levensduur. Bij Bernard Sanders vindt u tweerijige groefkogellager, energie efficiënte groefkogellagers, sensor lagers, spindel lagers, ovenlagers, roestvrijstalen groefkogellagers en bijvoorbeeld groefkogellager met vulopening of groefkogellagers met een afdichting aan een of beide zijden. U hoort het al: het aanbod is enorm!

Bekijk het assortiment online

In de webshop van Bernard Sanders vindt u vele diverse soorten kogellagers. Degene die u zoekt, zit er altijd tussen. Naast het feit dat in de uitgebreide webshop van deze aanbieder alle soorten groefkogellagers en kogellagers vindt, kunt u ook nog eens rekenen op uitmuntende service. Zij leveren hun producten binnen drie werkdagen af en bovendien zijn de voor vragen, klachten of opmerkingen uitstekend bereikbaar. U kunt bij hen namelijk vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week terecht wanneer u een medewerker wilt spreken. Dus waar wacht u nog op? Plaats snel uw bestelling!

https://www.bernardsanders.com/

Gerelateerde artikelen

Tegels in allerlei soorten en maten

Nieuw horeca meubilair van de beste kwaliteit

Laat glas op maat maken in de omgeving van Gent