Goede doelen wereld
Image default
Groothandel

Ontdek het innovatieve Silvent 008-L persluchtpistool

Wilt u profiteren van een persluchtpistool dat is voorzien van state-of-the-art techniek, kies dan voor de Silvent 008-L. Dit model heeft ondanks zijn gunstige prijs de beschikking over een nozzel die is ontworpen aan de hand van de nieuwste inzichten en onderzoeken. Dat is zo’n beetje de standaard bij dit merk: het is een vooruitstrevende partij die kwaliteit en prestaties altijd weet te koppelen aan zeer scherpe prijzen en toegankelijke innovatie. De Silvent 008-L beschikt over een lavalen nozzel van zink, die zorgt voor een laminaire luchtstroom. Deze stroom is niet alleen krachtig, maar gaat ook uiterst efficiënt om met energie, is stil en veilig in gebruik, zeker in combinatie met een veiligheidskoppeling voor perslucht. Hoe efficiënt de luchtstoom is, vraagt u? Ten opzichte van een reguliere open buis met een diameter van 4 millimeter, bespaart u met deze Silvent 008-L 50% perslucht en maakt u ook nog eens 69% minder lawaai. Dat zijn werkelijk uitstekende prestaties.

De Silvent 008-L is anders dan anders

Waar de meeste persluchtpistolen zorgen voor een zeer kleine en geconcentreerde stoom lucht, is de Silvent 008-L juist geschikt voor het reinigen van grotere oppervlakken, vanwege de wat bredere straal. Hebt u grotere oppervlakken te reinigen, dan zal het gebruik van dit model u ontzettend veel tijd kunnen besparen. Zoals verwacht mag worden van Silvent, voldoet ook de 008-L aan strenge Amerikaanse en Europese normen. Dankzij zijn uniek vormgegeven nozzel kunt u dit pistool veilig gebruiken en zijn uw handen beschermd tegen direct contact met de krachtige luchtstroom.

Nog veiliger? Kies voor een veiligheidskoppeling perslucht

Met een veiligheidskoppeling perslucht maakt u uw luchtpistool nog veiliger. Lekken van lucht wordt nog verder geminimaliseerd en vanwege de regulerende werking van de koppeling, wordt de opbouw van druk een halt toe geroepen op het moment dat u het pistool niet gebruikt. Daarbij wordt er eveneens voor gezorgd dat er geen drukverlies optreedt, zodat u direct weer aan de gang kunt. Een veiligheidskoppeling voor perslucht is bij KDS Advies te koop.

Gerelateerde artikelen

Een broodleverancier voor de horeca met een ruim assortiment

Tegels in allerlei soorten en maten

Houtlook tegels in uw huis in de omgeving van Rotterdam en Dordrecht