Goede doelen wereld
Image default
Groothandel

Rvs streeploos schoonmaken: de oplossing

Wanneer je rvs streeploos wilt schoonmaken, ben je er vast achter gekomen dat dit nog niet zo makkelijk gaat. Wanneer je met een doek over glanzende voorwerpen heen wrijft, blijven er vaak vage vlekken of vieze strepen achter. Dit komt omdat vuil en bacteriën vaak niet goed worden opgenomen in schoonmakendoeken, waardoor al het vuiligheid enkel verplaatst wordt. De oplossing voor dit welbekende probleem, vind je in de online winkel van Super Shine. In deze webshop vind je een doek die tot wel viermaal zijn eigen gewicht aan vuil en bacteriën opneemt. Hierdoor profiteer jij van een streeploos en glanzend resultaat.

Een schoonmaakdoek voor meerdere doeleinden

Rvs streeploos schoonmaken doe je eenvoudig met de Super Shine schoonmaakdoek. Daarbij kun je de doek ook gebruiken voor allerlei andere gladde oppervlakken. Denk hierbij aan het verwijderen van vlekken en strepen op spiegels, ramen, meubels, chroom, auto’s en nog veel meer. Dankzij het fantastisch reinigend vermogen van deze schoonmaakdoek zelf, is het gebruik van schoonmaakmiddelen verleden tijd. Bovendien is deze doek zowel droog als nat te gebruiken en hierdoor ook perfect toe te passen als poets- of stofdoek. Dompel de doek enkel in warm water, wring de schoonmaakdoek vervolgens goed uit en poetsen maar! Voor het beste resultaat laat je het schoongemaakte oppervlak zelf drogen.

Geniet zo lang mogelijk van de voordelen

De doek is van uniek en sterk materiaal gemaakt waardoor deze niet rafelt of pluist. Om zo lang mogelijk rvs streeploos te kunnen schoonmaken, volg je de wasvoorschriften op. Zo wordt er aanbevolen om de schoonmaakdoek niet heter dan 65 graden Celsius te wassen en bij voorkeur in een wasnetje. Daarnaast wordt er aangeraden om geen wasverzachter, 3-in1 producten of bleekmiddel hierbij te gebruiken. Bekijk het assortiment van schoonmaakdoeken in de webshop van Super Shine en kies tussen een medium, large of x-large variant. Bestel vandaag nog en ontvang jouw bestelling binnenkort al bij jou thuis!

https://supershineonline.nl/