Goede doelen wereld
Image default
Groothandel

Tegels in allerlei soorten en maten

Wist u dat er maar liefst 1200 verschillende tegels in het assortiment van Van Noort aanwezig zijn? Wist u dat er onder deze verschillende wand- en vloertegels diverse merktegels worden vertegenwoordigd? Deze tegels van verschillende merken kunt u in de bouwwinkel van Van Noort bekijken en bewonderen. Hier vindt u diverse kasten waarin de verschillende tegels tentoongesteld worden. Als u bezig bent met een eventuele verbouwing en u twijfelt nog over het soort tegel, dan kunt u een bezoekje brengen aan Van Noort. U krijgt dan de nodige inspiratie en weet dan hoogstwaarschijnlijk voor welk soort tegel u gaat.

Een bouwwinkel en showroom met tegels en andere bouwmaterialen

Van Noort beschikt over zowel een showroom als een bouwwinkel. In deze showroom van maar liefst 100m2 vindt u diverse keuken- en badkameropstellingen. U kunt hier inspiratie opdoen voor uw eigen nieuwe badkamer en/of keuken. Vervolgens kunt u in de bouwwinkel terecht voor verschillende bouwmaterialen. Ook aan materialen voor de afwerking is gedacht.

U kunt terecht voor veel verschillende bouwmaterialen

U kunt bij Van Noort terecht voor een groot aanbod sanitair, deuren en kozijnen, elektra, hout en radiatoren. Het aanbod is enorm en bevat nog veel meer soorten bouwmaterialen dan de hier bovengenoemde voorbeelden. Alles wat u nodig heeft voor uw verbouwing kunt u bij Van Noort verkrijgen.

Lage prijzen en als u dit wenst, kant en klaar

Naast het grote assortiment staat Van Noort ook bekend om zijn lage prijzen. De prijzen worden laag gehouden zodat een nieuwe badkamer of keuken voor iedereen binnen handbereik is. Bovendien kunt u ervoor kiezen om de tegels of bouwmaterialen door een professioneel bouwteam te laten leggen en/of te bevestigen. Van Noort levert als het ware uw verbouwing ‘kant en klaar’. Het bouwteam heeft veel ervaring en voert uw verbouwing op een perfecte manier uit. Ook kunt u kiezen voor het aanleggen van vloerverwarming. Als u dan toch al bezig bent met een nieuwe vloer.

Gerelateerde artikelen

De badkamer van uw dromen met mooie badkamertegels

Nieuw horeca meubilair van de beste kwaliteit

Met professioneel geïsoleerd gereedschap en sleutelgereedschap wordt iedere klus succesvol afgerond