Goede doelen wereld
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart in België boeken met C-Air ballonvluchten

Heb je ook al gedacht aan een ballonvaart te boeken, maar weet je niet voor welke maatschappij je best kiest? Er zijn tal van bedrijven die ballonvaarten organiseren. De beste keuze voor je ballonvlucht is CAIR, deze firma wordt reeds jaren bestuurt door de gepassioneerde ballonvaarder David Spildooren. Naast het ballonvaren heeft David ook tal van ervaring in de professionele luchtvaart namelijk als lijnpiloot.

 

Ballonvaart in andere regio’s

Je vraagt je waarschijnlijk af, waar stijgen we dan juist op? CAIR heeft tal van opstijgterreinen voor zijn ballonvaarten in Vlaanderen. Wij vertrekken vanuit Oost-Vlaanderen, Antwerpen, West-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant. Kortom er zijn geen regio’s die geheimen hebben voor het team van CAIR ballonvluchten.

Ballonvaart Cadeaubon

Een ballonvaart cadeaubon is een perfect geschenk waarmee je iemand kan verrassen. Voor de prijs van 129 euro heb je al een cadeaubon. Je kan een privé luchtballonvaart boeken, maar je kan tevens ook een ballonvaart cadeaubon gebruiken om aan te sluiten bij een groep. Deze kan je verzilveren tijdens een ballonvlucht van 1 uur gevolgd door een glaasje champagne en een origineel balloncertificaat.

 

Luchtballon kopen

Een eigen luchtballon kopen, het is een droom voor vele bedrijven. Kan deze droom ook werkelijk worden? Een ballonvlucht doen met je klanten, personeel of vrienden in een luchtballon met jouw bedrijfslogo erop. Het is iets waar CAIR veel ervaring in heeft. CAIR maakt voor jouw een prachtig ontwerp in je eigen huisstijl. Stuur even vrijblijvend een mailtje. Je kan natuurlijk ook zelf een luchtballon kopen met de bedoeling zelf te leren ballonvaren.

 

Ballonvaart boven de Alpen

Is misschien een ballonvaart boven de Alpen iets voor jouw? Bij David van C-Air blijft het een ervaring die ieder jaar terugkomt. Het is volgens hem een fantastische ervaring uitkijken op de Zwitserse of Franse Alpen vanop een hoogte van 3000 meter. Je krijgt gedurende een ballonvaart boven de Alpen uitzicht op het meer van Geneve, de Mont Blanc, Matterhorn enz. Kortom een streling voor het oog. Neem even contact met ons op voor te kijken welke formule het best bij jouw past.

https://www.cair-ballonvaart.be