Goede doelen wereld
Image default
Hobby en vrije tijd

Jaarhoroscoop Leeuw 2022

Horoscoop Leeuw

Beste Leeuw, wees voorbereid om een aantal nieuwe kansen te krijgen dit jaar. Je zal het hele jaar door veel energie en uithoudingsvermogen hebben, zodat jouw ondernemingen soepel verlopen zonder enige misstap. Je zal ook efficiënter zijn. Het sterrenbeeld Leeuw zal een sterke basis hebben en zal dit jaar de meeste ambities en idealen realiseren. Je emotionele kant zou echter vaker dan ooit tevoren uitbarsten

De meeste Leeuw-mensen zullen dit jaar in de schijnwerpers staan, omdat ze in 2022 op hun creatiefst zijn. Je zal je leven naar je eigen hand kunnen zetten en sommige van je lang gekoesterde ambities komen uit naarmate het jaar vordert.

Liefde

Het sterrenbeeld Leeuw staat een grote opschudding in hun liefdesleven voor het komende jaar te wachten. Wees voorbereid op grote veranderingen in jouw relaties. Hoewel je hier niet helemaal op voorbereid zal zijn, laat het overwaaien en speel op veilig. Goede tijden liggen in het verschiet. Maar je houding ten opzichte van liefde en relaties verandert nu ten goede. Dit is een goed moment om meer te weten te komen over je partner en te relateren aan zijn of haar behoeften. Zet jezelf niet op de voorgrond, want dit zal de liefde schaden. Eis ook niet opeens teveel, maar doe het geleidelijk. Eén ding tegelijk, in een langzaam tempo. Sommige intense, gepassioneerde en romantische ontmoetingen zijn waarschijnlijk rond het laatste kwartaal van het jaar voor Leeuw-mensen die wachten op opschudding in hun liefdesleven

Gezondheid

In dit jaar zal het sterrenbeeld Leeuw tot het uiterste worden gedreven, zowel op mentaal als fysiek vlak, mede sterrenbeeld Maagd. Zorg ervoor dat stress en overbelasting niet de tol eisen. Blijf fit, volg een goed voedingspatroon. Geniet niet van slechte genoegens die het hele jaar door tot gezondheidsproblemen zullen kunnen leiden. Vanaf het midden van het jaar zullen Leeuw-mensen een goede gezondheid en vrolijkheid afdwingen. Het zou een goede periode zijn om een strikt fitnessplan te starten. Het laatste kwartaal van het jaar zou je in goede gezondheid verkeren, hoewel overwerkt zijn tot de mogelijkheden behoort. Neem daarom voldoende tijd voor rust en ontspanning.

Carrière

Voor het jaar 2022 zullen Leeuw-mensen zich beter kunnen concentreren en presteren op het professionele vlak, gelijk Schorpioen. Hoewel het persoonlijke leven je bezig zal houden, zou je een goede balans tussen beide kunnen vinden. Je energieniveau zou hoog zijn en je zou het hele jaar door behoorlijk actief zijn. De meeste leeuwen zullen deze periode welwillendheid verdienen in het carrière gebied. Je werklast is behoorlijk bevredigend en je werkt goed samen met de mensen om je heen. Blijf vooral doorzetten, omdat je zware taken zal krijgen om je ware zelf te onthullen. Pas op dat je niet tegen autoriteiten ingaat. Vooral de tweede helft van het jaar zou zeer de moeite waard zijn voor sterrenbeeld Leeuw.

Financieel

Voor het jaar 2020 zal sterrenbeeld Leeuw meer geneigd zijn om de schatkist te vullen, net als sterrenbeeld Weegschaal. De planeten geven echter ook de voorkeur aan veel uitgaven van jouw kant. Het geld stroomt zonder enige moeite uit je handen. Stel een goed budgetplan samen en blijf daarbij, anders liggen er problemen op de loer. Verwacht rond het midden van het jaar een goede financiële bron van inkomsten. Sommigen van jullie winnen door geluk, en anderen door allerlei soorten erfenis. Voor de rest zal het geen meevaller zijn, er wordt veel hard werk en inzet gevraagd. Tegen het einde van het jaar zou er enige ruimte zijn voor een opknapbeurt van je financiële status.

Advies voor Leeuw in 2022

Het sterrenbeeld Leeuw wordt geadviseerd om geduld en doorzettingsvermogen gedurende het jaar te behouden om hun doelen in het leven te bereiken. Ook wordt nu een gevoel van zelfdiscipline gevraagd. Probeer de dingen niet te overdrijven, maar maak het persoonlijk of professioneel goed.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/jaarhoroscoop/