Goede doelen wereld
Image default
Industrie

De beste hogedrukreiniger voor professioneel gebruik

Zoekt u een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik? Dient uw bedrijfspand- of terrein bijvoorbeeld grondig gereinigd te worden? Bekijk dan het aanbod van Van Spelden. Deze specialist in het verkopen, verhuren en repareren van reinigingsmateriaal, heeft het beste materiaal in huis. Door hun vele jaren aan ervaring weten zij precies welk reinigingsmateriaal u nodig heeft en adviseren ze u hier graag over. Liggen er bijvoorbeeld oliën of vetten op uw bedrijventerrein of wilt een wegmarkering verwijderen? Met de hogedrukreinigers van Van Spelden zit u helemaal goed!

Een hogedrukreiniger voor elke situatie

Dit bedrijf verkoopt hogedrukinstallaties van toonaangevende merken, zoals Falch, Uraca en Woma. Deze installaties zijn geschikt voor het wassen van uw auto tot het reinigen van een riool en units voor het butteren van tanks en leidingen. Daarnaast bieden ze ook een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik met een ultra hoge druk. Deze wordt ingezet voor het stralen van schepen, het slopen van beton en het reinigen van tanks. Ze bieden reinigers aan tot 2500 bar. Het reinigingsmateriaal kan zowel gekocht als gehuurd worden. Heeft u al een hogedrukreiniger die niet meer optimaal functioneert? Laat het apparaat dan door deze specialist repareren. Zij zorgen ervoor dat alles weer werkt en uw hogedrukreiniger weer als nieuw is. Ze repareren, onderhouden en renoveren installaties tot 3000 bar.

Koop of huur een reinigingsinstallatie en profiteer van de services

Een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik koopt of huurt u bij Van Spelden. Ze leveren de beste service! Wanneer u een installatie huurt ontvangt u de nieuwste units en een standaard omvangrijke uitrusting. Wanneer u accessoires nodig heeft, zijn deze bijna altijd op voorraad of is er een korte levertijd. Daarnaast bieden ze haal- en bezorgservice en wordt de reiniger geleverd met veiligheidsinstructies- en uitrustingen. Dit allemaal voor een vaste huurprijs. Alle installaties zijn volledig gecertificeerd volgens de richtlijnen van de Stichting Industriële Reiniging (SIR). Neem voor meer informatie of vragen contact op met Van Spelden.

https://www.vanspelden.com/nl/