Goede doelen wereld
Image default
Industrie

De specialist in machineonderdelen

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in machineonderdelen, bent u bij Machinefabriek Krimpen aan het juiste adres. Het bedrijf is gevestigd in Krimpen aan de Lek en in 1945 opgericht. Voor verschillende bedrijven in de aandrijftechniek is Machinefabriek Krimpen toeleverancier. Machineonderdelen zijn in korte tijd leverbaar dankzij het eigen machinepark van het bedrijf en werknemers met jarenlange ervaring. Het aanbod is zeer gevarieerd en u kunt er onder andere terecht voor nestenschijven, omkeerassen, bollagers en deksels. Voor zowel het kopen van nieuwe onderdelen als het repareren en reviseren van gebruikte onderdelen kunt u ook op Machinefabriek Krimpen vertrouwen.

Machineonderdelen reviseren en repareren

Na het veelvuldig gebruiken van een machine komt er een moment dat het apparaat niet meer naar behoren werkt. De aanschaf van een nieuwe machine is dan een behoorlijk grote uitgave. Het kopen van een nieuw apparaat is niet altijd nodig en het komt geregeld voor dat er een onderdeel van de machine toe is aan vervanging. Het maakt niet uit welk onderdeel er vervangen moet worden, Machinefabriek Krimpen zorgt voor een volledig herstel en reconstructie van de oorspronkelijke aandrijving. Bent u niet meer in het bezit van de tekeningen? Geen paniek, want ook dan kan een onderdeel gerepareerd worden.

Andere producten en diensten van Machinefabriek Krimpen

Naast machineonderdelen kunt u bij Machinefabriek Krimpen nog veel meer inkopen. Zo is het bedrijf onder andere gespecialiseerd in tandwielen. Hierdoor is er een breed en gevarieerd aanbod aan tandwielkasten, tandwielen, planetaire kasten, lieren en tandheugels. Tevens kunnen er bij dit bedrijf wormwielen, wormassen of wormwieloverbrengingen worden gekocht. Naast de standaardmaten worden er ook specifieke maten geleverd die afgestemd zijn op de klant. Daarnaast worden er dagelijks werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van boren, brootsen, steken en slijpen en worden er verspanende bewerkingen gedaan. Tot slot voert het bedrijf ook alle voorkomende las- en constructiewerken uit zoals bijvoorbeeld MIG-lassen.

https://www.machinefabriekkrimpen.nl

Gerelateerde artikelen

RVS fittingen voor verschillende toepassingen

De beste leverancier om een CNC freesmachine van te kopen

Kies de juiste metalen plaat voor uw applicatie