Goede doelen wereld
Image default
Industrie

Een hijswerktuig kopen of huren bij dé expert

Wilt u een hijswerktuig kopen of huren? In beide gevallen kunt u terecht bij BMI Hijsgereedschap. Dit bedrijf heeft een jarenlange hijs- en hefervaring en deelt haar kennis graag met klanten. De medewerkers voorzien u waar nodig van advies, zodat u het perfecte gereedschap ontvangt om uw klus te klaren. Heeft u bijvoorbeeld voor een klus een werkbak nodig, maar weet u al van tevoren dat u deze niet vaker gaat gebruiken? Huur deze dan eenvoudig bij BMI Hijsgereedschap. Dan weet u zeker dat u over uitstekend gereedschap beschikt zonder dat u een investering hoeft te doen en het onderhoud of de opslag van het hijswerktuig hoeft te verzorgen.

Keuze uit een ruim aanbod aan hijsgereedschap van gerenommeerde merken

In het uitgebreide assortiment van BMI Hijsgereedschap vindt u zeker het hijswerktuig dat u nodig heeft. Het bedrijf verkoopt en verhuurt hijsgereedschap van topmerken zoals ATEX, Delta en Beco. Daarbij heeft u onder andere de keuze uit:

  • Hand- en rateltakels
  • Elektrische takels
  • Loopkatten
  • Lieren

Welk gereedschap u ook besluit te huren of kopen, u bent altijd verzekerd van een hijswerktuig dat aan de strengste veiligheidseisen voldoet. Zo rondt u uw project niet alleen efficiënt af, maar zorgt u er ook nog eens voor dat de veiligheid van uzelf en uw personeel gewaarborgd blijft.

Eenvoudig online bestellen of reserveren en snel het gereedschap ontvangen

Er zijn nog meer voordelen wanneer u hijsgereedschap koopt of huurt bij BMI Hijsgereedschap. Zo kunt u het gereedschap eenvoudig online bestellen of reserveren en op ieder gewenst adres laten leveren. Heeft u dus een project dat zich wat verder van uw bedrijf bevindt? Dan laat u het hijsgereedschap gewoon op de werklocatie leveren! Het bedrijf denkt graag met u mee en staat bekend om haar goede service. Daarnaast leveren ze al twee werkdagen na betaling, waardoor u snel met het gereedschap aan de slag kunt. Een betere leverancier van hijswerktuigen is er niet!

https://www.hijsgereedschap.nl/

Gerelateerde artikelen

Vind de drukregelaar die past bij uw systeem

De specialist in machineonderdelen

Dé toeleverancier voor machineonderdelen voor verschillende bedrijven in de aandrijftechniek