Goede doelen wereld
Image default
Industrie

Laat uw metalen toepassingen poedercoaten om ze te beschermen én te verfraaien

Werkt u met diverse metalen op de werkvloer en bent u op zoek naar manieren om deze metalen een fraaiere uitstraling te geven? Dan is het verstandig om de mogelijkheden van poedercoating te verkennen. Bij het proces van poedercoaten wordt een organische deklaag aangebracht op het metaal door middel van poeder. Dit poeder wordt er op elektrostatische wijze opgespoten. Naast dat uw metaal of ander materiaal er mooier uit komt te zien, biedt deze coating ook nog eens bescherming tegen corrosie. Het is kortom een oplossing om de duurzaamheid van uw materiaal te verbeteren. Dat is toch precies wat u wilt?

Deze specialist luistert naar uw wensen

Nu vraagt u zich natuurlijk af waar u uw metaal kunt laten poedercoaten. Hiervoor schakelt u Hessels Coating in. Dit bedrijf is gespecialiseerd in totale oppervlaktebehandeling van diverse materialen. In hun uitgebreide machinepark beschikken zij over de juiste apparatuur om uw metaal van een geschikte coating te voorzien. Deze specialist houdt te allen tijde rekening met uw wensen en stelt zich daarom flexibel op bij het coatingsproces. Uiteindelijk draait het erom dat u tevreden bent met de kwaliteit van het eindproduct. Deze kwaliteit en klantgerichte dienstverlening kenmerkt Hessels Coating. Verder maken zij geen gebruik van oplosmiddelen, dus is een keuze voor dit bedrijf ook een milieubewuste keuze.

Ga in gesprek met de specialisten

Heeft u metalen toepassingen die u graag wilt laten poedercoaten door de vakmensen van Hessels Coating? Maak dan gebruik van hun dienstverlening en voorzie uw materialen van een beschermende laag die er ook nog eens zeer fraai uitziet. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden van dit bedrijf zijn of heeft u vragen over hun dienstverlening? Ga dan in gesprek met een van hun specialisten. Zij geven u graag deskundig advies en stellen indien gewenst een offerte op maat voor u op. Hiervoor maakt u gebruik van de contactmogelijkheden op hun website.

 

https://hesselscoating.nl/