Goede doelen wereld
Image default
Industrie

RVS fittingen voor verschillende toepassingen

Zoekt u kwalitatieve RVS fittingen? Bekijk dan eens het aanbod van Technisch Handelsbureau Hellebeuk. Naast RVS fittingen, kunt u bij deze specialist terecht voor allerlei andere producten; van ANSI flenzen en beugels tot stafmaterialen en platen. Dankzij de jarenlange ervaring, weet u zeker dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van de producten van dit familiebedrijf. In het ruime assortiment van Hellebeuk vindt u verschillende RVS fittingen. Hiermee brengt u vloeistoffen en gassen veilig van A naar B. Onderhoudt u uw RVS fittingen goed? Dan gaan deze, dankzij de speciale coating, zeker tientallen jaren mee. Weet u niet precies welke RVS verloopstukken en fittingen u nodig heeft? Vraag het dan gerust aan de vakmensen van Technisch Handelsbureau Hellebeuk. Zij voorzien u graag van een deskundig advies.

ANSI flenzen zijn ideaal om buizen te verbinden

ANSI flenzen worden veelal gebruikt in de chemische industrie. Bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk bestelt u eenvoudig verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen voor draadflenzen, welke doormiddel van schroefdraad op de buis worden geschroefd. Een andere optie zijn blindflenzen. Hiermee wordt een buis afgesloten. Heeft u buizen waar een grote druk op komt te staan? Dan kunt u beter kiezen voor welding-neck-flenzen. Kiest u liever voor gemak? Dan is de slip-on-flens ideaal, omdat deze eenvoudiger te installeren is. Alle ANSI flenzen van Technisch Handelsbureau Hellebeuk zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en diktes.

Bestel eenvoudig en snel uw gewenste producten

Heeft u interesse in een van de producten van Technisch Handelsbureau Hellebeuk? Bestel deze dan door te bellen met de klantenservice. Zit u met uw bedrijf in het buitenland of heeft u buitenlandse vestigingen? Geen probleem. Dit bedrijf levert producten door heel Europa. Wanneer u vragen heeft over de producten, kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice. Zij voorzien u graag van informatie en geven u advies op basis van uw specifieke toepassingen.