Goede doelen wereld
Image default
Industrie

Toe aan nieuwe heftruckbanden?

Toe aan nieuwe heftruckbanden en wilt u de beste kwaliteit en service? Dan bent u bij JUMA B.V. aan het juiste adres. Dit bedrijf is leverancier van industriebanden voor allerlei soorten machines. Ze zijn gespecialiseerd in heftrucks en heftruckbanden en weten alles van langzaam transport. Hierbij gaat het voornamelijk om heftrucks die maximaal 50 kilometer per uur rijden en zware ladingen van A naar B transporteren. Veel industriebedrijven en distributiecentra maken gebruik van heftrucks in alle soorten en maten.

Heftrucks met verschillende functies

Een distributiecentrum met rijen aan stellingen zal een ander type heftruck in huis hebben dan een industriebedrijf waar bijvoorbeeld marmeren platen worden bewerkt. Niet alleen is de lading dat van A naar B wordt gereden anders, het gewicht zal ook verschillen. Er zijn dan ook veel soorten heftrucks die allemaal andere soorten heftruckbanden nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan hoogbouwtrucks, zijladers, terreinheftrucks, voorladers, orderverzameltrucks en pallettrucks. JUMA B.V. kan u helpen met het kiezen van de juiste banden en advies geven over alles wat daarbij komt kijken.

Industriebanden voor langzaam transport

JUMA B.V. heeft een specifieke focus op langzaam transport en heeft daar de afgelopen 13 jaar expertise in opgebouwd. Uw heftruck is dan ook in goede handen bij dit bedrijf. Zij kunnen u adviseren over de meest ideale heftruckbanden voor uw heftruck en hebben alle soorten en maten in het assortiment. Daarnaast kunt u ook kiezen uit volledig rubberbanden of voor luchtbanden.

Leverancier van banden en extra service

Niet alleen koopt u uw heftruckbanden bij JUMA B.V. in, zij helpen u ook verder met het van het verwisselen en repareren van uw banden. In het assortiment zitten kostbare en hoogwaardige merken. Denk bijvoorbeeld aan Michelin en Continental. Soms is het veel beter om een band te repareren dan om het deze te vervangen. Voor deze extra service kunt u ook aankloppen bij JUMA B.V.

https://juma-bv.nl