Goede doelen wereld
Image default
MKB

Geef eens wat anders aan die sportieve vriend(in), koop een sportprijs!

Iedereen heeft wel die vriend of vriendin die altijd bezig lijkt te zijn op de sportschool en die overal hardlopend naartoe gaat. Als je niet weet wie die vriend of vriendin is, ben je het wellicht zelf. Wat geef je zo iemand bij een verjaardag? Bij het behalen van een diploma of gewoon omdat je jouw sportieveling gewoon heel erg waardeert? Weleens aan een gepersonaliseerde medaille of andere sportprijs gedacht?

Een sportieveling feliciteren in stijl

Is het een hardloper? Een zwemmer? Fietser? Jeux de boules speler? Darter? Alle het genoemde? Meer zelfs? Het maakt niet uit hoe je een sportieveling wilt feliciteren, met sportprijzen krijg je het altijd voor elkaar! Je kunt namelijk zelf prijzen samenstellen. Er is uiteraard veel keuze uit prijzen voor speciale sporten. Denk aan het kopen van een medaille voor judowedstrijden of andere specifieke sporten.

Maar het is nóg leuker en persoonlijker om een prijs helemaal zelf samen te stellen. Bij sportbekers kun je bijvoorbeeld de voet, de afwerking, afbeelding en het opschrift zelf uitkiezen. En door online medailles te bestellen kun je ook het lint en de grootte van de medaille zelf bepalen. Zo zegt de prijs altijd precies wat je wilt zeggen! Kijk zelf en denk na over de medailles die je gaat bestellen.

Het overhandigen van je unieke cadeau

Nu je een hartstikke origineel en leuk cadeau hebt gekocht, moet je het natuurlijk ook nog in stijl presenteren aan de ontvanger. Wacht ze na een training of een wedstrijd op om jouw unieke sportprijs te presenteren. Gegarandeerd een verrassing en altijd een geweldige reactie. Want van iemand die dicht bij je staat horen dat je de beste bent, dat is toch onbetaalbaar? Het is een blijvende herinnering aan een mooi moment tussen jullie dat de ander nooit zal vergeten!