Goede doelen wereld
Image default
Mode en Kleding

Bh voor iedere gelegenheid

Bh voor iedere gelegenheid

Ondanks dat we een bh vaak onzichtbaar onder onze kleding dragen, zijn er gelegenheden waarbij je een deel van je bh al dan niet bewust zal moeten laten zien. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld tijdens het dragen van een prachtige strapless jurk. Je schouders zullen tijdens het dragen van een dergelijke jurk onbedekt blijven. Je kunt er dan voor kiezen een bh te dragen zonder bandjes, maar of dit heel comfortabel is, dat valt vaak nog maar te bezien. Door te kiezen voor een bh met chique bandjes, zoals bijvoorbeeld van kant, zal je zien dat het er ineens een stuk chiquer uitziet. Er is dus voor iedere gelegenheid wel een bh. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we er hier een aantal voor je op een rijtje gezet.

Werk

Tijdens het werk dragen we doorgaans vaak een ‘normale’ bh zoals dit wordt genoemd. Geen bijzonder patronen of kleuren, maar puur praktisch, waarvoor een bh aanvankelijk is bedoelt. Of je nu een bh a75 draagt of een maatje groter, je zult zien dat in de basis iedere vrouw een soortgelijke bh draagt. Uiteraard zijn er ook op je werk gelegenheden waardoor je wellicht een andere keuze maakt, zoals bijvoorbeeld tijdens een zakelijk diner of een gezellig avond uit met collega’s. Dan kun je, natuurlijk afhankelijk van je kledingkeuze één van de andere bh’s uit de kast halen, zodat je outfit net iets mooier zit.

Sporten

Ook tijdens het sporten is het dragen van een bh natuurlijk vanzelfsprekend. Toch blijkt, dat een groot deel van de vrouwen het daarentegen niet vanzelfsprekend vindt een sport bh te dragen. Ondanks het feit dat het ontzettend belangrijk is voor het welzijn van je borsten, zien we te vaak dat er wordt gesport in een normale bh. Door te kiezen voor een push up sport bh, zullen je borsten tegen je lichaam worden aangedrukt, wat ervoor zorgt dat ze niet kunnen bewegen. Dit is vooral belangrijk wanneer je een sport beoefent, waarbij je veel moet lopen, rennen of springen. Door het dragen van een sport bh worden de schokken geabsorbeerd en krijg je geen last van je rug, nek of schouders.

Grote maten

Waar het in het verleden voor vrouwen met grotere maten vaak een stuk lastiger was een geschikte en vooral stijlvolle bh te vinden, is dit tegenwoordig absoluut niet meer het geval. Het maakt niet uit of je nu cupmaat b of cupmaat f hebt, er is altijd wel een bh die geschikt is voor wat jij zoekt. Niet alleen ter ondersteuning, maar ook wanneer je graag een wat stijlvollere of  bh wilt dragen.