Goede doelen wereld
Image default
Mode en Kleding

Casual chic naar een bruiloft

Het bruiloft seizoen is weer begonnen. Grote kans dat voor jou ook een enveloppe op de mat ligt. Een mooie trouwkaart met alle benodigde gegevens erop vermeld. Wat je ook vaak op deze uitnodiging vindt is de dresscode. En deze dresscode is steeds vaker “casual chic”. Maar wat houdt dit nou in?

 

Casual chic

Casual chic is een dresscode die je steeds vaker tegenkomt op feestelijke gelegenheden. Het is een informele dresscode met een vleugje chique. Veel bruidsparen vinden dit de perfecte dresscode omdat hierbij iedereen wel netjes is, maar ook nog gewoon lekker normaal. Niet meer alle mannen in een soort gelijk zwart pak met nette schoenen. Liever allemaal in een leuk overhemd en een nette pantalon, maar wel allemaal niet zo strak en statisch. Voor vrouwen houdt dit vaak in dat er in plaats van een nette jurk met hakken, een rok met een blouse wordt gedragen. Het voordeel van casual chic is dat je je kleding niet alleen op de dag van de gelegenheid hoeft te gebruiken. Deze kledingstijl leent zich ook prima voor een gezellig diner met de familie of een zakelijk uitje met collega’s. Je hoeft het dus niet alleen maar aan te schaffen voor een keer. Dit maakt het ook nog gunstig voor je portemonnee.

 

What to wear?

Weet je als man nog niet wat je nu moet dragen als de dresscode casual chic is? Je kunt jezelf afvragen welke kleding stukken netjes en gekleed uitzien. Vervolgens kun je je afvragen of je dit op een alledaagse dag ook zou kunnen dragen. De perfecte middenweg tussen net en alledaags brengt je bij casual chic. Er zijn genoeg kledingsites die een zoekfunctie hebben op deze stijl. Er zijn zelfs winkels voor een bruidskostuum, waar je ook als gast je casual chic kleding kunt verkrijgen. Ga je dus mee met de bruidengom om een bruidskostuum uit te zoeken? Kijk dan vooral zelf ook eens rond of er iets voor jou tussen hangt.

https://www.topsuits.be/casual-chic-herenkleding/