Goede doelen wereld
Image default
Mode en Kleding

De lingerie trends van deze zomer

We weten natuurlijk allemaal dat niet elk lichaam hetzelfde is. Iedere vrouw heeft namelijk een eigen en uniek figuur. Het is prettig om je lingerie af te stemmen op jouw lichaam, niet alleen zodat deze er op zijn best uitkomt te zijn maar ook zodat jij je jezelf het allerfijnste voelt. In deze blog lees je een aantal lingerie trends voor deze zomer!

Kleur

Kleur in je lingerie, het kan weer! Niet maar alleen dat zwarte setje; hoe meer kleur, hoe beter! Bepaalde kleuren laten je huidskleur er op zijn best uitzien. Bij de donkere huidjes zijn bijvoorbeeld felle/neon kleuren erg mooi en bij de wat lichtere huidjes staan onder andere pastel kleuren prachtig. Wat we deze zomer vooral terugzien is groene lingerie. Van legergroen tot neon en pastel groen, groene lingerie is weer helemaal hip.

De bralette

Het is je misschien al opgevallen, maar er is de laatste tijd sprake van een no-bra movement. Vrouwen dragen steeds minder (beugel) beha’s. De bralette is voor velen een uitkomst; geen beugel, met of zonder vulling, met kant of zonder kant. De bralette is meestal niet voorgevormd, het zit erg aansluitend en heeft vaak een rekbaar stofje, ideaal! Je ziet ze vaak zelfs terug tijdens een feestje of festival. Het wordt bijvoorbeeld gedragen onder een doorschijnend topje of onder een blazer.

Wit

Op vakantie draag je vast en zeker ook vaak witte kleding, je gebruinde huid komt er mooi in uit en het geeft een zomers gevoel. Wit is een van de modekleuren van 2021, we zien het daarom dus ook veel terug in de lingerie! Wit is stijlvol en tijdloos en daarnaast erg vrouwelijk.

https://dolcedonna.shop/collections/lingerie-groen