Goede doelen wereld
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van een schoudertas

De voordelen van een schoudertas

Loop jij al een tijd met het idee een nieuw tas aan te schaffen, dan kunnen we ons voorstellen dat het door het enorme aanbod er tegenwoordig niet makkelijk op maakt. Waar vrouwen vaak kiezen voor een handtas, zien we dat mannen doorgaans gaan voor een schoudertas. Waar tassen tot voor kort enkel werden gezien als praktisch gebruiksobject, is de tas vandaag de dag een absoluut mode item. Ondanks het feit dat velen liever een handtas hebben, zien we toch steeds vaker dat er ook wordt gekozen voor een schoudertas. Een schoudertas heeft nu immers ontzettend veel voordelen, welke dat zijn lees je hier.

Draagwijze

Het grote voordeel van een schoudertas, is dat je deze ontzettend eenvoudig kunt dragen. Waar je bij een rugzak de moeite moet doen om hem af te doen wanneer je iets uit je tas nodig hebt, is dat bij de schoudertas niet het geval. Niet voor niets wordt er voor een luiertas vaak gekozen voor een schoudertas. Wanneer de moeder dan iets nodig heeft, kan het eenvoudig uit de tas worden gehaald, zonder dat hier al te veel moeite voor hoeft te worden gedaan. Wel is het belangrijk rekening te houden met het gewicht van deze tas. Waar je met een goede schoudertas het gewicht gelijkmatig verdeeld, is dit natuurlijk met een schoudertas niet het geval. Probeer daarom ook, wanneer het gewicht boven de 10 kilo raakt te kiezen voor een andere soort tas.

Stijl

Een schoudertas staat vaak vooral bij mannen ontzettend stijlvol. Niet voor niets lopen de meeste kerel die naar kantoor gaan met een tas om de schouders. Als schooltas is het dragen van een schoudertas vaak niet praktisch. Doordat je gedurende de dag vaak van lokaal naar lokaal moet wandelen, is het op je rug dragen van een tas simpelweg een stuk fijner. Kijk je naar een schooltas meiden, dan zul je zien dat hier in de meeste gevallen een rugzak wordt gedragen. hoe stijlvol een schoudertas ook oogt, zodra het niet praktisch is, krijg je er op lange termijn last van.

Indeling

Kijkend naar de indeling, is een schoudertas natuurlijk een stuk praktischer dan een rugzak. Doordat je overal direct bij kunt en je tas niet helemaal af hoeft te doen, is de afweging die je maakt volledig afhankelijk van je situatie. Heb je niet veel spulletjes nodig en is alleen je telefoon en eventueel pinpas voldoende, kijk dan eens naar een prachtige stijlvolle clutch tas. Deze tassen zijn compact en stijlvol. Perfect voor wanneer je graag een decoratief item en praktisch tegelijk wilt hebben.