Goede doelen wereld
Image default
Mode en Kleding

Hoe koop je sexy lingerie voor een partner?

Ben jij opzoek naar een leuk en uniek cadeau voor jouw partner, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij raden jouw aan om een sexy lingerie setje te kopen voor jouw vrouw of vriendin! De eerste stap te zetten in een lingeriewinkel kan intimiderend zijn, zeker wanneer je een man bent. Gelukkig heeft Anna van Rode een webshop waarin ze verschillende soorten sexy lingerie verkoopt. Je vind altijd wel een set die bij jouw partner (en jouw wensen) past.

Om het kopen van een sexy lingerie setje een succes te maken, hebben wij een 5-stappenplan geschreven.

1. Durg sexy lingerie te kopen

Twijfel niet aan de lengte van jullie relatie wanneer je overweegt een lingeriesetje cadeau te geven. Vrouwen houden net zo veel van leuke lingerie als mannen. Aarzel daarom niet om een leuk setje cadeau te doen.

2. Wat is haar smaak?

Probeer uit te zoeken hoe jouw partner zich voelt in lingerie die ze al heeft liggen. Er is een groot verschil in wat mannen sexy vinden bij vrouwen en wat vrouwen sexy vinden bij zichzelf. Denk dus niet alleen aan waar jij haar graag in wil zien, maar juist ook warin zij zich prettig voelt.

3. Welke maat?

Neem een kijkje in haar kledingkast en bekijk welke maat en stijl ze graag draagt. Maak een foto van het merk en de maat. Je kan altijd een verkoopster om advies vragen. Let ook op de stijl (balconette, push-up etc.) en het soort stof. Houdt ook nu de wensen van jouw vriendin in jouw achterhoofd.

4. De aankoop van sexy lingerie

Bij het aanschaffen van een sexy lingerie setje koop je een bh met bijpassende slip. Bij Anna van Rode vind je daarnaast leuke accessories, zoals jarretels en kousen. Zo maak je het setje helemaal compleet.

5. Verras haar

Lingerie cadeau geven aan jouw vriendin is een geweldige verrassing voor haar en wij hopen dat jij er evenveel van zal genieten. Neem een kijkje in de webshop Anna van Rode voor meer informatie over de bh- maten en –stijlen en het assortiment sexy lingerie.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/