Goede doelen wereld
Image default
Mode en Kleding

Kleding is meer dan een leuk uiterlijk

Net als iedereen wil jij graag de leukste, mooiste en beste kleding dragen, vaak van dure merken of in ieder geval met een fraaie print. Maar denk je er ook wel eens over na over de productie van deze kleding? Je hoort vaak dat grote bedrijven bergen kleding laten naaien in arme landen, zelfs door kinderen, om het maar zo goedkoop mogelijk op de markt te kunnen brengen.

Maar wat kun je daar zelf nou eigenlijk aan doen vraag je je af? Nou het antwoord is eenvoudiger dan je zou denken: eerlijke kleding kopen! Maar hoe herken je eerlijke kleding en kun je zeker weten dat het van een goede afkomst is en ook nog eens kwaliteit biedt, zonder meteen extreem duur te zijn?

Bij ADUH hebben ze daar iets op gevonden, dit merk maakt street fashion die biologisch en zonder kinderarbeid is geproduceerd in Indonesië, zodat je zeker weet waar jouw kleding vandaan komt en dat je niet bijdraagt aan erbarmelijke werkomstandigheden.

Er wordt niet eindeloos genaaid in een atelier voor kleding die later moet worden gedumpt, maar kleding wordt pas op bestelling gemaakt. Geen onnodige werkdruk en geen milieuvervuiling, dat is toch ideaal?

Alsof je die kleding daadwerkelijk binnen 24 uur nodig hebt in je kast, als het volgende week ook gewoon in huis kan zijn en speciaal voor jou gemaakt.

Wil jij ook duurzame kleding kopen? Bekijk dan direct de uitgebreide winkel van ADUH en vind de leukste eerlijke mode voor weinig geld.