Goede doelen wereld
Image default
Mode en Kleding

Laat je hoge hakken repareren!

Hakken van schoenen hebben veel te verduren, vooral hoge hakken slijten snel. Daarnaast hebben hoge hakken vaak schade doordat ze zijn blijven haken tussen tegels. Wat dat betreft zijn kinderkopjes berucht. Schoenen met hoge hakken belanden dan ook vaak in de prullenbak. Wat zonde is wat het is heel goed mogelijk om deze hakken te repareren, zeker met het systeem van mooihakkie.

Kapotte hak? Schoenen niet weggooien maar laten repareren

Doordat hakken veel te verduren hebben is het vervangen hakken de meeste voorkomende reparatie. Zeker hoge hakken slijten snel of raken beschadigd. Bekend zijn de naaldhakken die verdwijnen tussen de straatstenen. Of “opgestroopte” hakken door bijvoorbeeld kinderkopjes. Vaak belanden schoenen met kapotte hakken in de prullenbak. Dat is zonde want het deze hakken zijn heel goed te repareren. Met het systeem van mooihakkie maakt een schoenhersteller de hakken weer als nieuw.

Geef je schoenen een tweede leven met nieuwe hakken

Met het systeem van mooihakkie kan een professionele schoenhersteller hakken repareren. Zodat de hak er weer als nieuw uitziet. Met een look zoals de hak al had of met een heel andere look. Want ook dat kan met mooihakkie, hakken een heel ander uiterlijk geven. Met een keuze uit de 18 meest gangbare kleuren krijg je paar unieke schoenen. Een paar schoenen die door de nieuwe look een tweede leven krijgen.

Over de folies

Voor elke hak is er een folie, of het nu gaat om het repareren van hakken of dat de hakken toe zijn aan een nieuwe look. Met een keuze tussen 18 kleuren folie is elk paar schoenen te voorzien van nieuwe hakken. De folies van mooihakkie zijn in een specifieke vorm gesneden en kunnen door de schoenhersteller worden aangebracht. De folies zijn weer- en windbestendig en kunnen een stootje. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te maken met een bijhorend schoonmaakmiddel en doekje.

Informatie voor de schoenhersteller

Het hoge-hakken-reparatiesysteem van mooihakkie bestaat uit diverse gereedschappen en special gestanste folies in diverse kleuren. De distributie van deze folies en de gereedschappen vindt plaats via de groothandel.

Het gereedschap bij dit systeem is ontwikkeld om het voor schoenherstellers mogelijk te maken om kapotte hakken te repareren.