Goede doelen wereld
Image default
Mode en Kleding

Moderne en traditionele maritieme kleding te koop

In de webshop van Kantje Boord vindt u een uitgebreid assortiment aan diverse moderne en traditionele maritieme kleding. De kleding die online en in hun winkel in Naarden verkocht wordt, is van oorsprong bedoeld voor de visserslui op zee. Inmiddels is de nautische stijl ook populair geworden onder andere doelgroepen. Dit maakt dat de collecties van de verschillende maritieme merken inmiddels zijn uitgebreid en gemoderniseerd. In deze winkel voor maritieme kleding verkoopt men niet enkel Zuidwesters, traditionele schippersjassen en kielen meer, maar ook moderne varianten van visserstruien en shirts met een Bretonse streep erop. U koopt hier kleding van diverse merken, waaronder IrelandsEye, Cap Marine en Saint James.

Unieke, Franse mode

Het maritieme merk Saint James is ontstaan in Normandië. Het merk deed zijn intrede in de maritieme kleding met het maken van schipperstruien. Van oorsprong werd dit Franse merk dan ook vooral gedragen door visserslui. Hierna werd er ook kleding ontwikkeld die scheepslui op vakantie konden dragen. Inmiddels worden de kledingstukken van Saint James door iedereen gedragen die houdt van de nautische stijl. Vooral shirts en truien met de Bretonse streep zijn hierbij populair, voor zowel heren als dames. De gemoderniseerde maritieme kleding van Saint James is bij Kantje Boord erg populair. U kiest uw favoriete kledingstuk eenvoudig in hun online assortiment, of u gaat langs in hun fysieke winkel in Naarden.

Persoonlijke service

Al meer dan 35 jaar is Kantje Boord actief als kledingwinkel gespecialiseerd in kleding van de zee. Hun medewerkers kunnen u dus zeker helpen als u een bepaald kledingstuk of een bepaalde accessoire zoekt. Bovendien kunt u hun medewerkers ook altijd om hun mening vragen als u twijfelt of een kledingstuk u wel staat, of dat het de juiste maat voor u is. Neem contact met ze op met behulp van de contactgegevens op hun website.