Goede doelen wereld
Image default
Mode en Kleding

Susa, het merk van het zelfvertrouwen van vrouwen

Als je zelf geen borst prothese hebt, zul je er vast en zeker nog nooit van gehoord hebben. Het merk Susa, een merk wat vrouwen die een borst prothese hebben zich weer mooie laten voelen. Dit doen ze door niet alleen hele mooi lingerie te maken, maar ook hele mooie badkleding. Maar waarom doen ze dit? Dat gaan we jullie in deze blog uitleggen! Dus lees vooral snel verder als je er meer over wilt weten.

Voordeel van prothese lingerie

Het zorgt ervoor dat de dames met een borst prothese zich weer mooi voelen. En dat is juist het doel dat Susa wilt bereiken, dat de dames zich weer eens mooi voelen. Het is best wat om een borstprothese te hebben, en ervoor te kiezen. En dit is soms niet eens een keuze die door hun gemaakt is, want sommige hebben het moeten kiezen als gevolg van een hele vervelende ziekte. En door de prothese lingerie wilt Susa bereiken dat de dames zich weer een beetje vrouwelijk voelen en vooral gewoon mooi.

Versterken van het zelfvertrouwen

Zoals hierboven al is gezegd het is vaak ook gewoon een boost voor het zelfvertrouwen van de dames, want door de borst prothese voelen ze zich vaak niet echt een vrouw meer. Door de prothese lingerie of badkleding voelen ze zich vaak weer een vrouw, wat voor deze dames heel veel betekent. Want het gevoel alsof je geen vrouw bent, dat wilt geen enkele vrouw. Het is namelijk een heel sterk gevoel om het gevoel te hebben dat je een vrouw bent!

Al met al kunnen we dus zeggen dat Susa een merk is dat vooral vrouwen zelfvertrouwen wilt geven. Om ze weer vrouw te laten voelen, en zich weer mooi te voelen. Dit betekent voor deze vrouwen vaak al heel veel!

https://www.bodyfashion-born.nl/brands/susa/