Goede doelen wereld
Image default
Mode en Kleding

Welke verschillende soorten Crocs zijn er?

Telkens als je het woord Crocs hoort, komt waarschijnlijk één paar schoenen in het bijzonder in je op. Dit zullen ongetwijfeld de klassieke Crocs klompen zijn, die het originele paar van deze schoenen waren. Aangezien Crocs voor het eerst werden ontworpen als bootschoenen, is het klassieke klompontwerp open en licht van gewicht.

Deze schoenen worden al lang beschouwd als ongelooflijk comfortabel of ongelooflijk lelijk, afhankelijk van in welk kamp je zit. Het valt niet te ontkennen dat de klassieke Crocs klompen uniek zijn in hun verschijningsvorm, maar of je er van houdt of er een hekel aan hebt, dat bepaalt of je er een paar in je garderobe wilt hebben.

De klassieke Crocs-schoenen zijn uniek en hebben aan populariteit gewonnen door het comfort dat ze bieden. Ze zijn gemaakt van een uniek soort schuimhars dat nu bekend staat als Croslite. Dit is een schuim met gesloten cellen, ook wel EVA geïnjecteerd genoemd.

Dit is een ongelooflijk comfortabel materiaal om te dragen, en het vormt zich naar de vorm van je voet voor een nauwkeurige pasvorm en ondersteuning. Crocs zijn eigenlijk medisch gunstige schoenen omdat ze licht en comfortabel zijn, en daarom houden veel mensen van deze schoenen.

Verschillende soorten Crocs
Sinds hun debuut in 2002 zijn er nu honderden stijlen van Crocs heren en Crocs voor dames waaruit je kunt kiezen. Hun meest populaire blijft echter de klassieke klompstijl, die momenteel in meer dan 20 verschillende kleuren verkrijgbaar is.

Crocs kunnen worden aangepast aan jouw stijl, want elk type schoen wordt geleverd met een eigen collectie van kleuren of patronen. Er is ook een reeks accessoires beschikbaar die bekend staan als Jibbitiz. Dit zijn decoraties die speciaal voor Crocs zijn ontworpen en die normaal gesproken gericht zijn op kinderen. Deze decoraties kunnen in de ventilatiegaten van Crocs-sandalen worden geperst om een unieke en persoonlijke uitstraling te geven.

Er zijn bijna 400 verschillende soorten Crocs verkrijgbaar bij de officiële winkelier, en nog veel meer bij marktplaatsen van derden of bij alleenverkopers. In navolging van de populariteit van hun originele klompschoen hebben Crocs een reeks verschillende stijlen bedacht die in alle seizoenen of voor verschillende gelegenheden gedragen kunnen worden.

Naast open schoenontwerpen, zoals de klassieke Crocs klomp of sandalen, kun je ook kiezen voor fleece gevoerde Crocs voor de winter. Er zijn zoveel opties als het gaat om Croc schoenen, dus er moet zeker voor elk wat wils zijn.