Goede doelen wereld
Image default
Sport

De ideale step om mee te sporten

Step niet alleen voor kinderen

Er worden nog steeds veel steps voor kinderen gemaakt en verkocht. De step is al jaren populair bij kinderen en zal dit voorlopig ook wel blijven. De laatste tijd zien we een trend waarin steeds meer jongeren en volwassenen zich per step gaan verplaatsen. De step wordt steeds meer het hippe en sportieve vervoersmiddel in de stad. Met een step ben je flexibel in het drukke verkeer en ben je beduidend sneller dan wanneer je lopend naar je bestemming gaat. Daarbij verbrand je ook nog eens meer calorieën. Zo kom je elke dag eenvoudig aan je beweging en hoef je niet meer zo vaak naar de sportschool. Een win-win situatie! Wij hebben verschillende soorten steps, met ieder hun unieke eigenschappen, op voorraad.

De sportstep brengt je snel van a naar b

Als je een step wilt gebruiken voor de wat langere afstand, bijvoorbeeld woon-werk verkeer, dan kun je het beste kiezen voor een van onze sportsteps. Een sportstep is een step met grote wielen, stevige luchtbanden en een lichtgewicht frame. Je kunt met dit type step gemakkelijke hoge snelheden behalen. De sportsteps in ons assortiment hebben een robuust remsysteem zodat je ook bij hoge snelheden op tijd kunt stoppen als dat nodig is. Onze meest luxe uitgeruste sportsteps hebben op het voor- en achterwiel een schijfrem.

Uit de trein op de vouwstep

Wanneer je veel met het openbaar vervoer reist, dan is de vouwstep een goede optie om het laatste stukje vanaf het station of halte naar je werk of huis af te leggen. Wij verkopen lichtgewicht vouwsteps die je compact op kunt vouwen. Je neemt hem makkelijk mee in de trein, metro of bus. Uitvouwen is easy en in no time ben je weer op weg. Met de kleine wieltjes ben je uitermate wendbaar. Vouwsteps zijn bij ons in meerdere varianten verkrijgbaar. De eenvoudigste heeft geen luchtbanden. Als je voor een luxere uitvoering kiest, dan heeft de step wel luchtbanden.

Efficient met de bedrijfsstep

In grote ziekenhuizen en fabrieken zie je regelmatig personeel op de step voorbij komen. De step die het beste geschikt is voor vervoer van mensen en spullen binnen een gebouw of gebouwencomplex, is de bedrijfsstep. Dit soort step is niet gebouwd op pure snelheid. Het gaat hier meer om het gemak en de efficiency. Bij ons zijn bedrijfssteps verkrijgbaar met grijze banden om de vloer schoon te houden. Ook is het mogelijk om een mand op de step te laten zetten. Met een mand is het nog eenvoudiger om mappen, dossiers of een laptop mee te nemen naar de andere kant van het ziekenhuis of de bedrijfshal.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons aanbod, kijk dan snel verder op onze site!

https://stepsonline.nl/