Goede doelen wereld
Image default
Sport

Essentiële apparaten voor in iedere home gym

Heeft u altijd al uw eigen home gym willen hebben? Er zijn zoveel dingen om uit te kiezen, terwijl de ruimte gelimiteerd is. Hierdoor is het belangrijk om alleen écht de apparaten en andere spullen te kopen die u echt nodig heeft. Hier zijn een aantal essentiële items die iedere home gym moet hebben.

Dumbbells

Dumbbells zijn waarschijnlijk het eerste item dat je moet kopen bij het creëren van een home gym, wat misschien niet als een verrassing komt. Ze zijn een van de beste manieren om kracht en spierdefinitie te ontwikkelen en kunnen worden gebruikt voor talloze bovenlichaams-, onderlichaams- en kernoefeningen. Bekend met thuisoefeningen met lichaamsgewicht? Voeg wat gewichten toe door halters te gebruiken! Als je ze gloednieuw koopt, zijn ze niet altijd goedkoop, maar we hebben online fantastische kortingen gezien op sites als Marktplaats. We gaan echter dieper in op de kosten in ons deel over prijzen.

Pull-up stang

Als het je nog niet gelukt is om een pull-up te doen, laat je dan niet afschrikken. Je moet dit goedkope stuk gereedschap altijd bij de hand hebben, omdat je halters gaat gebruiken om je bovenlichaam te ontwikkelen. Er is geen verdediging omdat ieder mens een deuropening heeft. Aangezien geen enkele halteroefening de beweging van pull-ups kan nabootsen, is het een zeer klein en nuttig stuk gereedschap.

Hometrainer

Natuurlijk is het naast krachttraining ook belangrijk om cardio te doen. Één van de meest gekozen apparaten om dit mee te doen in een home gym is de hometrainer. Ze nemen weinig ruimte in beslag en kunnen, afhankelijk van je gewicht, tot wel 900 calorieën per uur verbranden. Neem een kijkje bij de beste hometrainer om gebruik te maken van koopadvies, omdat het erg lastig is om een hometrainer te kiezen.

Squat rack

Een squat rack is iets wat je zeker moet kopen als je van plan bent om elke dag te trainen met gewichten. Squats, bankoefeningen, overhead presses, deadlifts, barbell rows en barbell lunges worden allemaal uitgevoerd op een squat rack. Het breidt de verscheidenheid aan oefeningen die je met een halter kunt doen sterk uit en maakt ze in veel gevallen veiliger.

Hier komen dan natuurlijk ook een barbell en eventueel schijven bij kijken.