Goede doelen wereld
Image default
Sport

Voor fitness Ede kunt u bij ons terecht

 

 

In onze fysiopraktijk kunt u voor Fitness Ede terecht in onze oefenzaal. Deze oefenzaal gebruiken wij al voor onze patiënten, maar is het voor u ook mogelijk om onder begeleiding te sporten. Dit gaat u doen met onze ervaren fitnessinstructeurs. Individuele en persoonlijke aanpak staat hoog in ons vaandel en vindt u dit ook terug in uw afspraken met ons personeel. Wanneer u gebruik wil maken van de kennis van onze fysiotherapeut kunt u deze ook laagdrempelig benaderen in de oefenzaal. Deze zal namelijk op vaste tijden en meerdere malen per week aanwezig zijn voor vragen of ter ondersteuning van uw lessen. Wij verwelkomen u graag bij Fitness Ede!

 

De verschillende abonnementen van Fitness Ede

Iedereen fitnest op een ander niveau en op een andere manier. De een heel intensief om op kort termijn een bepaald doel te willen halen. De ander weer om het de conditie van vroeger weer te evenaren. Hoe en waarom u ook sport, middels onze verschillende abonnementen kan iedereen terecht bij Fitness Ede. Deze zijn op basis van de hoeveelheid dagen en de soort begeleiding er nodig is. 

 

Het eerste abonnement is voor mensen die de bestaande conditie willen onderhouden en verbeteren of dit willen combineren met andere sportactiviteiten. Hierbij sport u 1x per week. Het tweede abonnement is voor mensen die wellicht de eerste al hebben gehad en dit lichtelijk willen opbouwen. Hierbij sport u 2x per week. Het laatste abonnement is het meest intensiefst en geschikt voor mensen die een sportief doel zoals een hardloopwedstrijd hebben. Met de trainer zal je hierop focussen en de nodige handelingen treffen die nodig zijn om het doel te bepalen. Hierbij traint u drie dagen per week. 

 

Van tevoren zal er een intake plaatsvinden om het juiste abonnement voor u te kiezen. Gerelateerde artikelen

Hardlopen in de Stad of in de Natuur

De ideale step om mee te sporten

Achilles Personal Gym: Dé Boks- En Sportschool In Haarlem