Goede doelen wereld
Image default
Vakantie

Boek een last minute Ardennen

Met trots mogen we toch wel melden dat een van de mooiste natuurgebieden van Europa zo dicht bij huis ligt: de Ardennen. Hier vind je eeuwouden kastelen en burchten, sfeervolle dorpjes en uiteraard adembenemende natuur. Je waant je in een sprookjesboek als je wandelt door dit prachtige natuurgebied. Omdat het zo dicht bij huis ligt, leent het zich ook uitstekend voor een last minute? Dus ben je op zoek naar een weekendje weg binnenkort? Boek dan snel een last minute Ardennen!

 

Last minute Ardennen met de kinderen

Je kent het vast wel als je kinderen hebt: zij willen naar een plek vol avontuur. Een plek waar ze eindeloos kunnen klimmen, klauteren en spelen. Een plek waar ze plezier kunnen maken en nieuwe dingen kunnen ontdekken. En daar valt een natuurgebied absoluut niet onder. Of toch wel? In de Ardennen kun je fantastische avonturen beleven. Bezoek het ondergrondse grottenstelsel als je durft of dwaal door de eeuwenoude gangen van schitterende kastelen. Zijn je kinderen wat ouder? Neem ze dan mee op een spannende rafttocht over een woeste rivier. Of wat dacht je van abseilen of een kanotocht? Zoals je kunt staat een last minute Ardennen garant voor een weekend vol avontuur. Ook voor de kinderen!

 

Wandelen, fietsen of mountainbiken

Uiteraard kun je je last minute Ardennen ook op een wat rustiger manier beleven. In de Ardennen zijn schitterende wandelroutes uitgezet. Je wandelt langs rustig kabbelende beekjes en woest stromende rivieren. Bewonder schitterende watervallen en laat je niet de adem benemen door de waanzinnigen uitzichten die je onderweg tegenkomt. Je kunt niet alleen wandelen tijdens je last minute Ardennen. Fietsen of mountainbiken kun je hier ook uitstekend! Dus boek snel je last minute naar de Ardennen en geniet binnenkort van al het moois dat dit natuurgebied te bieden heeft!

https://indardennen.be/last-minute-ardennen/