Goede doelen wereld
Image default
Vakantie

Een bijzondere groepsaccommodatie met voor elk wat wils

De Westernboerderij is een bijzondere groepsaccommodatie voor grote groepen vanwege haar omvang en diversiteit aan activiteiten. Hoewel het weer soms een onzekere factor kan zijn, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken bij deze accommodatie. De Westernboerderij is namelijk voorzien van vele activiteiten die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden. Denk hierbij aan het complete Westernarrangement waar de spellen het hele jaar door kunnen worden gespeeld, desnoods op de verwarmde binnenlocatie.

Een oase in de natuur

Te midden van het Veluwse landschap staat de Westernboerderij klaar voor u en uw familieleden, vrienden of collega’s. Deze unieke ligging maakt deze bijzondere groepsaccommodatie extra bijzonder. Crossen met quads, paintballen en onder de sterrenhemel slapen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van activiteiten die buiten gehouden worden. Naast het prachtige buitenterrein is er ook een binnenaccommodatie die de verdere themagerelateerde spellen ondersteunt, zoals pijl-en-boog-schieten, een pubquiz en een rodeostier. Wilt u zorgeloos de dag afsluiten? Dan kunt u ook een beroep doen op het grillbuffet.

Familiedag of bedrijfsuitje?

Het programma dat u kiest kan worden afgesteld op de samenstelling van uw groep. Op deze manier kunnen zowel oma als het kleine neefje meedoen aan hetzelfde programma. Voor bedrijven zijn speciale bindingsdagen opgesteld waar de focus zal liggen op teambuilding. Er wordt dan een beroep gedaan het samenwerkingsvermogen van mensen, met als doel grenzen te verleggen en meer vertrouwen in elkaar te kweken. Wilt u nog langer kunnen genieten van deze bijzondere groepsaccommodatie? Maak dan van uw bezoek een bedrijfsuitje met overnachting.

Beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje met overnachting

Naast de diverse activiteiten die worden aangeboden, biedt de Westernboerderij ook de mogelijkheid voor een bedrijfsuitje met overnachting. Dit door de prachtige tipi’s waarin u de dag in stijl kunt afsluiten. Het saamhorigheidsgevoel wordt versterkt door onder de sterrenhemel te genieten van een drankje bij het kampvuur. Een bedrijfsuitje met overnachting is gegarandeerd een onvergetelijke beleving voor uw hele team.