Goede doelen wereld
Image default
Vakantie

Een meerdaags festival, zonder ontberingen

Voor veel mensen is het het hoogtepunt van hun jaar: PinkPop, RockWerchter, Down the Rabbit Hole of een van de vele andere grote muziekfestivals. Op je favoriete festival zie je in een paar dagen niet alleen je favoriete bands en acts voorbijkomen, je maakt ook nog eens kennis met nieuwe muziek en artiesten. En dan die sfeer! Duizenden, tienduizenden mensen die allemaal de liefde voor de muziek en het festival met elkaar delen. Iedereen is relaxt, iedereen is blij. Als de zon schijnt is het leven mooi en als het regent stamp je net zo hard als iedereen in de blubber. Heerlijk!

De meeste bezoekers slaan zelf hun tentje op op het campingterrein. Maar ja, dan mis je een haring, of de rits van de deur is stuk. ‘s Nachts struikelt er iemand over je scheerlijnen, of je hebt zelf een biertje teveel op, waardoor je bovenop je tent valt. En als je er dan eindelijk in geslaagd bent je luchtmatje op te zoeken, blijkt je slaapzak klam en vochtig te zijn geworden. Kamperen op een festival is best wel afzien, maar daarin schuilt ook een zekere charme.

Het kan ook anders…

Een festivalbezoek hoeft niet per sé gepaard te gaan met de ellende van het k(r)amperen. Steeds meer mensen ontdekken dat je ook prima (een stuk beter zelfs) slaapt buiten het festival terrein. Als jij niet op een overvolle, modderige camping wilt slapen in een gammel tentje, maar wel de echte festival-ervaring wilt van het slapen in een tent, is festival glamping de perfecte oplossing voor jou.

Bij glamping (glamorous camping) slaap je in een luxe ingerichte safaritent op een ruime camping met uitgebreide voorzieningen. Dit garandeert een goede nachtrust en een minder brak gevoel in de ochtend. Er zijn glampings in heel Nederland te vinden, dus er zijn er altijd wel een paar in de buurt van jouw favoriete festival. Wie zei dat luxe en comfort niet bij een festival passen?

App daarom direct al je vrienden en kijk met zijn allen op Glampings.nl om de ideale tent te vinden voor jullie volgende festivalbezoek.

https://glampings.nl/festival-glamping