Goede doelen wereld
Image default
Vakantie

In Twente ben je er even helemaal uit

Druk, druk, druk. Je bent ambitieus en wilt wat bereiken, dus werk je hard. Maar ook het thuisfront vraagt aandacht. Dus zorg je dat je op tijd thuis bent om samen te eten en de kinderen in bed te stoppen. Misschien dat je daarna nog een paar mailtjes wegwerkt, voordat je lekker met je partner op de bank tot rust kunt komen.

Maar de boog kan niet altijd gespannen staan, dus wil je er af en toe even uit om te ontspannen en uitgebreid te tijd te nemen voor de dingen die er echt toe doen: je partner en je kinderen. Gelukkig hoef je niet ver te reizen om het vakantiegevoel te ervaren. Als je met het hele gezin op vakantie wil, of gewoon lekker een paar dagen wilt recreëren in eigen land, dan is een kleinschalig vakantiepark in Twente de ideale bestemming.

Waarom Twente?

Twente is een bijzonder veelzijdige regio. Er is veel te doen en te beleven. En dat doen we hier in alle rust en met volle aandacht. Zo wemelt het in Twente van de monumentale gebouwen. Molens, landgoederen en kastelen zijn ruimhartig over het landschap uitgestrooid. Huur een fiets en verken het uitgebreide netwerk fietspaden om de mooiste plekken te ontdekken.

Ook het avontuur lonkt in Twente. Wat te denken van zwemparadijs Aquadrome in Enschede, met haar wildwaterbanen, twee spannende glijbanen en golfslagbad? En laten we trouwens Avonturenpark Hellendoorn niet vergeten!

Vakantiepark in Twente: Kapshoeve

De ideale uitvalsbasis voor jullie avonturen in Twente is Kapshoeve. Dit vakantiepark nabij Tubbergen is ruim opgezet en heeft een breed palet aan faciliteiten, zoals een familierestaurant, shortgolf, animatieteam, bowlingbaan en zwembad. De moderne accommodaties hebben een traditionele boerderij-uitstraling, maar zijn voorzien van alles waar je maar behoefte aan hebt.

Dus, wat houdt je nog tegen? Begin vandaag nog jullie verblijf op dit vakantiepark in Twente te plannen. Bezoek de site voor meer informatie.

https://kapshoeve.nl/

Gerelateerde artikelen

Pak eens een hotel in Overijssel

Spoedcursus catamaran zeilen

Vakantiehuizen Nederland zijn erg gewild