Goede doelen wereld
Image default
Vakantie

Investeren in vastgoed op een laagdrempelige manier

Wanneer u overweegt om in vastgoed te investeren, zijn er diverse opties. Misschien zet u deze onderneming graag zelf op touw en heeft u ergens de kans een pand aan te schaffen. Voor veel mensen is de wereld van particulier beleggen in vastgoed echter een raadsel en is hulp erg welkom. Heeft u al eens over Center Parcs Vastgoed nagedacht? U koopt een recreatiewoning en verhuurt deze via de parken zelf weer aan vakantiegangers. Het voordeel? Onderhoud en leegstand behoren niet tot uw zorgen, want dit wordt volledig aan de vakantieparken uitbesteedt. U doet de investering, Center Parcs Vastgoed doet de rest.

Slim investeren in vastgoed zorgt voor zekerheid

Particulier beleggen in vastgoed wordt op deze manier een stuk gemakkelijker en leuker. Wie kent de vakantieparken immers niet? Center Parcs heeft een lange traditie en bezorgt vakantiegangers al vijftig jaar de leukste weken en weekenden weg. Met die dosis ervaring op zak, voelt in vastgoed investeren voor u waarschijnlijk al een stuk minder risicovol. Bovendien ontvangt u maandelijks een vaste huuropbrengst die, ongeacht de bezetting in het park, ieder kwartaal bij u terugkomt. Daarnaast hoeft u geen extra bijkomende kosten voor water, elektra en verzekeringen te verwachten.

Kom naar een informatiedag en stel al uw vragen aan één van de makelaars

Wilt u de wereld van in vastgoed investeren gaan verkennen? Via de parken van Center Parcs wordt particulier beleggen in vastgoed een stuk simpeler. Bent u benieuwd naar de beschikbare parken en huisjes? Op de website zijn de verschillende mogelijkheden, waaronder De Eemhof en Park Zandvoort, te vinden. Ook leest u hier meer over informatie over het investeren in de parken. Wilt u liever persoonlijk contact? Maak een afspraak met één van de makelaars of bezoek één van de informatiedagen. Stel al uw vragen en laat u door deskundigen informeren over particulier beleggen in vastgoed.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl