Goede doelen wereld
Image default
Vakantie

Op pad naar de Ardennen? Verblijf in een van de vakantiepark in de Ardennen

Ga je ook met het gehele gezin lekker op pad? Dan is misschien een gezellig vakantiepark in de Ardennen wel een leuk idee om een keer te gaan vertoeven! Het is net even wat anders dan een weekendje weg naar Maastricht of Middelburg en je kan je er op een andere manier vermaken dan wanneer je bijvoorbeeld een stad bezoekt. Je hebt veel meer rust in deze omgeving en het geeft je echt even een vakantiegevoel. Vanuit Nederland is het niet eens zo gek ver rijden, waartoe je ongeveer 5 uur (maximaal) in de auto zit. Je kunt dus binnen een ochtend op de plek aanwezig zijn waarna je de gehele dag nog hebt om hier leuke dingen te doen. Je kunt natuurlijk ook voor een langere periode deze omgeving bezoeken.

Rust vinden

Het is in ieder geval aan te raden om hier een keer naar toe te gaan. Zeker wanneer je toe bent aan een stuk rust, dit vind je namelijk zeker in de omgeving waar je dan aanwezig bent. Maar daarnaast kan je aan de gehele vakantie een eigen invulling geven. Dat betekent dat je zelf kunt bepalen waar je mee bezig bent tijdens de reis en kan je aangeven of je zin hebt om bijvoorbeeld lekker te gaan fietsen of te gaan hiken of dat je liever lekker de sauna in duikt en jezelf trakteert op een lekkere lunch in de Belgische Ardennen.

Soorten parken

Er zijn diverse soorten van een vakantiepark in de Ardennen beschikbaar. Deze vind je allemaal terug op de website. Hierbij kan je aangeven waar je bijvoorbeeld veel waarde aan hecht. Wil je bijvoorbeeld graag een woning op een vakantiepark in de Ardennen die dichtbij het stadje ligt of meer in de natuur? Door hierop te filteren krijg je het aanbod dat past bij jouw wensen.