Goede doelen wereld
Image default
Vakantie

Spannende en must-see attracties op Lanzarote, Spanje

Er is veel te doen op Lanzarote, en het is allemaal leuk en uniek. Het verkennen van deze dorre en wilde plek op de Canarische Eilanden is een spannende onderneming. Deze plek is gevuld met stranden, witgekalkte adobes, stadjes vol met palmbomen en veel cactussen en vissen. Er is een magie van kunst over op deze plek, en daarom is het echt een aanrader. De boho-bries en de vibe van Lanzarote zal je er verliefd op maken. Een makkelijke manier om het hele eiland te verkennen is door een auto te huren. Er zijn veel bedrijven op het eiland die autoverhuur aanbieden. Je kan alle aanbiedingen bekijken op: www.autospanje.nl. Het is goedkoper en makkelijker om vooraf online een auto te reserveren. Je kan de auto ophalen op de luchthaven of in populaire steden.

Wij hebben de meeste opwindende en fantastische attracties, die je kan bezoeken terwijl je op Lanzarote bent, op een rijtje gezet. Ze zijn jouw tijd waard en gaan jouw bezoek veel spannender maken.

Bezoek het Timanfaya National Park:

Dit park is de thuisbasis van vulkanen! Er is echter niets om je zorgen over te maken; je wordt hier niet in de verse bruisende lava gegooid. De vulkanen in dit park zijn sinds 1820 niet meer uitgebarsten en daarom zijn ze bewaard gebleven in de vorm van een park voor toeristen. Deze vulkanen bedekken een groot deel van het eiland, bijna een kwart ervan. Nu lijkt deze plaats misschien wat eng om het op eigen houtje, te voet, te verkennen, maar het nationale park heeft een persoonlijk begeleider voor je. De bus neemt je mee op een korte tour door de zee van lava met 25 kraters. Wij raden je aan om zeker dit park te bezoeken. Het is een absolute aanrader en één van de belangrijkste bezienswaardigheden op Lanzarote.

Ontdek de natuurlijke schoonheid in de grotten van Jameos del Agua:

Dit is één van de meest esthetische en sexy ondergrondse locaties om te bezoeken. Eén van de beroemdste kunstenaars, Cesar Manrique, gaf dit park een prachtig uitzicht. Zijn kunstenaarschap is de glorie van Jameos del Agua Caves geworden. Dus wat is het? Dit grottenstelsel heeft een gebogen zwembad, restaurant en auditorium. Je moet deze plek bezoeken want het geeft je het perfecte esthetische gevoel van de natuur en jij zal een duik nemen in deze glorie.

Ga surfen in Famara:

Professionele surfers houden van Famara vanwege de rifbrekers. Het 5 km lange zandstrand is episch en zorgt ervoor dat je er verliefd op wordt. Achter de Famara ligt een coole stad die enkele van de beste cafés, hotels en bars heeft. Dus als je klaar bent met surfen, kan je gaan eten in een schattige cafeetje. Als je niet van surfen houdt, kan je genieten van de schoonheid van deze plek of een zandkasteel bouwen.

Verken de natuurlijke zwembaden op Lanzarote:

Lanzarote staat bekend om zijn natuurlijke zwembaden die aan de zuidelijke en oostelijke kusten liggen. Dit zijn de meest natuurlijke zwembaden omdat er alleen maar rotsen en ladders aan zijn toegevoegd, voor het gemak van de toegankelijkheid. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook in alle opzichten boeiend voor ogen en geest. Deze zwembaden zijn zo een rustige plek om te zwemmen dat het je een ongelooglijk verkwikkend gevoel zal geven nadat je hier ontspannen hebt.

Het verkennen van de magische vonk van Lanzarote zal je in vervoering brengen. Deze plek is gevuld met schoonheid en kunst. Je zal de boho-bries kunnen voelen, van zodra je klaar bent om te vertrekken! Er is niets beter dan de hierboven genoemde spannende attracties, en we raden je aan ze te bezoeken wanneer je daar bent.

https://www.autospanje.nl/

Gerelateerde artikelen

Boek een last minute Ardennen

In Twente ben je er even helemaal uit

Investeren in vastgoed op een laagdrempelige manier