Goede doelen wereld
Image default
Vakantie

Tiny house huren

Zin in een originele overnachting in de natuur? Maar wil je wel een praktisch ingerichte accommodatie hebben, waar je alles binnen handbereik hebt? Huur dan eens een tiny house.

Tiny houses worden vaak gepresenteerd als dé oplossing voor de woningcrisis. Maar ze zijn ook uitermate goed geschikt als vakantie accommodatie. En je vindt ze inmiddels bijna overal in Europa. Dus of je nu naar België, Denemarken, Duitsland of Oostenrijk wilt (of gewoon lekker in Nederland wilt blijven)…er is altijd een tiny house dat aan jullie vakantiewensen voldoet!

Trendy

Misschien wil je een tiny house proberen omdat je overweegt kleiner te gaan wonen. Of misschien zoek je gewoon een lekker knus plekje voor een romantische overnachting. Wat je doel ook is; overnachten in een tiny house brengt niet alleen fijne nachtrust, maar ook rust en gezelligheid.

Klein maar fijn

Een tiny house mag dan wel tiny zijn, maar het is alles behalve bekrompen. Want door de slimme inrichting is een tiny house een stuk luxer dan je op het eerste gezicht zou verwachten. Natuurlijk is elk tiny house anders, maar bij elk tiny house kun je in elk geval rekenen op een woonkamer, slaapruimte, badkamer en een kleine keuken. Je kunt er samen heerlijke dagen beleven, met zijn tweetjes of -bij sommige tiny houses- met zijn vieren.

Breed aanbod

Een tiny house huren is zo eenvoudig als het maar zijn kan. Tenminste: als je op de juiste plek kijkt. Kom naar glampings.nl voor een uitgebreid aanbod tiny houses. Kies je favoriete bestemming en selecteer het lokale aanbod, of laat je verrassen. Misschien staat het perfecte tiny house wel op een plek waar je nooit aan gedacht zou hebben.

Verrast zul je in ieder geval niet worden bij, of na, het boeken. Want op glampings.nl is het boeken zo transparant en eenvoudig mogelijk gehouden. Zo maken we jouw verblijf in een tiny house een grootse ervaring.

https://glampings.nl/tiny-houses/