Goede doelen wereld
Image default
Vakantie

Wikkelhouse als Bed and Breakfast: Een Unieke Ervaring voor een Weekendje Weg

Op zoek naar een bijzondere en duurzame vakantie-ervaring? Dan moet je zeker een Wikkelhouse als Bed and Breakfast proberen! Dit is niet zomaar een verblijf, maar een uniek concept waarbij je overnacht in een opvallend, duurzaam huisje dat is gemaakt van gerecycled karton. Ja, je leest het goed: Karton! Maar laat je niet afschrikken door het materiaal, want dit is geen gewoon karton. Het is honderd keer sterker dan normaal karton en biedt alle comfort en voorzieningen die je nodig hebt.Wat is een Wikkelhouse?

Een Wikkelhouse is een huisje dat is gemaakt van honderden lagen golfkarton die om een houten frame zijn gewikkeld. Dit resulteert in een sterk, isolerend en duurzaam huisje dat geschikt is voor zowel tijdelijke als permanente bewoning. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Het huisje heeft een lange levensduur en vereist weinig onderhoud.

Waarom is een Wikkelhouse als Bed and Breakfast zo uniek?

Een Wikkelhouse als Bed and Breakfast is uniek omdat het een nieuwe manier van duurzaam toerisme biedt. In plaats van een standaard hotelkamer, krijg je de kans om te verblijven in een architectonisch hoogstandje dat een minimale impact heeft op het milieu. Bovendien zijn Wikkelhouses in verschillende maten en vormen verkrijgbaar, waardoor er voor elk wat wils is.

Waar kun je een Wikkelhouse als Bed and Breakfast vinden?

Er zijn verschillende locaties in Nederland waar je kunt overnachten in een Wikkelhouse als Bed and Breakfast. Een van de meest populaire locaties is gelegen in de Betuwe, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de boomgaarden en de rivier de Waal. Daarnaast zijn er Wikkelhouses te vinden in de bossen van Drenthe en in de duinen van Noord-Holland.

Hoe ziet een verblijf in een Wikkelhouse als Bed and Breakfast eruit?

Een verblijf in een Wikkelhouse als Bed and Breakfast is een ervaring op zich. Je wordt wakker in een licht en luchtig huisje dat van alle gemakken is voorzien. Je kunt genieten van een kopje koffie op het terras, terwijl je uitkijkt over de natuurlijke omgeving. En als het weer niet meezit, kun je lekker binnen blijven en relaxen in het comfortabele interieur.

Tips voor een onvergetelijk verblijf

  • Neem een verrekijker mee om vogels te spotten in de omgeving
  • Maak een wandeling of fietstocht door de natuurrijke omgeving
  • Geniet van de lokale producten en gerechten in de nabijgelegen restaurants
  • Vergeet niet om je camera mee te nemen voor mooie foto’s van het Wikkelhouse en de omgeving