Goede doelen wereld
Image default
Vervoer en transport

Een transportbedrijf in Nijmegen dat alles in huis heeft wat u wenst

In Nijmegen heeft zich al enkele honderd jaar het transportbedrijf Beck Logistics zich gevestigd. Haar origine ligt in regionale verhuizingen, maar inmiddels is zij uitgegroeid tot een bedrijf vol kennis als het gaat om industriële transport. De groei heeft zich niet alleen voorgedaan op het vlak van expertise, maar ook haar imago is gegroeid en inmiddels mag Beck Logistics zich een internationaal erkend bedrijf noemen. De jarenlange ervaring van dit prachtige bedrijf leidt tot waar het transportbedrijf in Nijmegen nu is. Beck Logistics blijft de markt voorzien in al haar vragen met de focus op de toekomst. Zo is het bedrijf nu bezig met duurzaamheid. Als transportbedrijf zijn zij zich bewust van de uitstoot die zij geven met haar bezigheid, daarom zoeken zij allerlei manieren hoe zij het milieu kunnen ontlasten.

Een divers transportbedrijf in Nijmegen als uitvalsbasis voor landelijke vraag

Dat Beck Logistics is gevestigd in Nijmegen levert een groot voordeel op. Door de ligging is ze vanuit elke hoek in Nederland bereikbaar. Diezelfde ligging is ook ten opzichte van het buitenland centraal. Transport is nog steeds de basispilaar van Beck Logistics, en de jarenlange ervaring uit zich in de diensten die geleverd kunnen worden, zoals exceptioneel transport. Dit soort transport vereist precisie en expertise, waardoor het niet zomaar door iedereen kan worden uitgevoerd. Beck Logistics mag dit wel. Een ander voorbeeld van expertise is het industrieel transport omtrent hijs- en montage activiteiten. Beck Logistics zorgt niet alleen voor een veilig transport, maar zorgt er ook voor dat er gekwalificeerde mensen meegaan om de kranen te bedienen. Een kostenbesparing voor u!

Uw warehouse bij een transportbedrijf in Nijmegen

De ligging is niet alleen geschikt als uitvalsbasis. De ligging werkt ook andersom, waardoor het goed toegankelijk is. Beck Logistics heeft speciale warehouses met bovenloopkranen waarbij u met een gerust hart uw industriële goederen, zoals machines, kunt laten opslaan. De geschikte omgeving en expertise van het personeel zorgt ervoor dat er altijd zorgvuldig mee wordt omgegaan. U kunt ervoor kiezen om uw opslagruimte te delen in ruil voor een financieel voordeel, maar uw eigen opslagruimte is vanzelfsprekend ook geen probleem.

https://www.becklogistics.com/