Goede doelen wereld
Image default
Winkelen

Zonnebrillen Sacha

This is what you need! Zonnebrillen trends van 2022. Terwijl we midden in een heatwave zitten en enorm genieten van het warme weer, is een zonnebril natuurlijk een echt musthave. Nu de zomer echt begonnen is, is er geen beter moment om de zonnebrillentrends van 2022 te ontdekken. Door het kiezen van een goede zonnebril kan jij jarenlang genieten van je nieuwe favoriete bril. Het is ook een leuke manier om een vleugje luxe toe te voegen aan je mooiste bikini’s en strandjurken, een trendy zonnebril is een summer essential. Bij het kiezen van een zonnebril zijn er veel elementen waar je aan moet denken. ‘Welke staat het beste bij mij?’ is de belangrijkste vraag waarbij je rekening moet houden met je gezichtsvorm en teint. En hoewel designerbrillen goed aansluiten bij de laatste trends van 2022, hoef je echt niet veel geld uit te geven. Kijk maar naar de zonnebrillen van Sacha!

 

70’s zonnebrillen

De jaren zeventig is het decennium dat nooit uit de mode raakt en dat geldt ook voor de zonnebrillen. De oversized brillen zijn tot op de dag van vandaag nog steeds mega trendy. Grote zonnebrillen met vierkante glazen in een bruine of zwarte kleur, het zijn echte eyecatchers.

 

Statement zonnebrillen

Statement zonnebrillen zijn een toffe manier om je outfit af te maken, combineer dit met je favo jeans en je mooiste oversized blazer, je krijgt meteen een totale fashionable look. Om alles uit deze trend te halen kun je de rest van je look gemakkelijk simpel houden zodat de zonnebril het woord doet.

 

White sunglasses

Terwijl veel mensen witte kleren en accessoires associëren met de zomer, is een witte zonnebril de beste kleur om het hele jaar door te dragen. Deze kleur helpt om je gezicht iets op te vrolijken, zelfs op saaie grauwe dagen. Kies bijvoorbeeld stijlen met dikke monturen en met donkere glazen voor een gedurfde look.

Gerelateerde artikelen

Je interieur stijlen met een dierenhuid of vacht?

Waarom Microsoft Teams goed gebruiken?

Jersey hoeslakens in ieder model