Goede doelen wereld
Image default
Woning en Tuin

3x redenen om vliegenramen op maat aan te schaffen

Heb je last van vliegen en andere insecten in huis, maar wil je wel de ramen open kunnen zetten voor genoeg frisse lucht? De beste oplossing in dit geval is het aanschaffen van vliegenramen op maat. Twijfel je nog? Hier vind je 3 redenen waarom op maat gemaakte vliegenramen de perfecte keuze zijn!

1: Vliegenramen op maat passen perfect

Zoals de naam al doet vermoeden passen vliegenramen op maat perfect op je ramen. Ze kunnen niet alleen gemakkelijk bevestigd worden, maar ze zitten ook goed vast, waardoor ze niet zomaar loskomen. Je profiteert optimaal van op maat gemaakte vliegenramen: ze zijn duurzaam en gaan jarenlang mee.

2: Vliegenramen houden vliegen en andere insecten buiten

Op maat gemaakte vliegenramen doen wat ze moeten doen: ze houden insecten buiten. Vooral in de zomer kun je veel last hebben van vliegen die op fruit afkomen, maar ook wespen of muggen. Deze weer je uit je woning met het toepassen van goede vliegenramen. Dankzij de perfecte pasvorm maken insecten geen schijn van kans en komen ze niet binnen.

3: Vliegenramen zorgen voor optimale ventilatie

Behalve dat vliegenramen insecten buiten houden, zorgen ze ook voor goede ventilatie. De ramen kunnen gewoon open blijven staan, ook ‘s nachts. Je hoeft niet bang te zijn voor bezoek van muggen of vliegen die je wakker houden. De vliegenramen zorgen ervoor dat er ook ‘s nachts genoeg frisse lucht binnenkomt. Vliegenramen op maat zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten: ontdek wat het beste bij jouw ramen past!

https://www.vliegenraamshop.be