Goede doelen wereld
Image default
Woning en Tuin

Deurmat op maat

Ga voor een goede binnenkomer met een deurmat op maat

Deurmatten kom je overal tegen. Ze liggen in kantoren, op scholen en ook vast bij jouw thuis. In eerste instantie zijn ze bedoeld om je voeten te vegen voordat je ergens naar binnengaat. Ze zijn echter ook leuke accessoires die een speciaal accent geven in en om je huis. Voor de juiste look kun je kiezen uit allerlei soorten deurmatten. Bovendien zijn er allerlei verschillende formaten beschikbaar. Zit het juiste exemplaar voor jou er niet tussen? Dan is de beste optie een deurmat op maat!

Ontdek een deurmat die écht past

Niets is zo vervelend als een deurmat die te groot of te klein is. Een te groot model kan er voor zorgen dat de deur niet goed open en dicht kan. Of de mat bolt gedeeltelijk op, waardoor de kans op struikelen toeneemt. Met een deurmat op maat heb je al deze problemen niet. Zo kun je een extra grote mat voor de entree van je bedrijf laten maken. Ook is een royale mat voor bij je terrasdeuren mogelijk. Wil je liever een klein deurmatje bij je voordeur? Dat kan met een deurmat op maat ook eenvoudig worden geregeld.

Kies het juiste materiaal

Behalve de maat is ook de soort mat iets om stil bij te staan voordat je er één bestelt. Ook voor een deurmat op maat heb je de keuze uit allerlei soorten materialen. Komt de mat bijvoorbeeld buiten te liggen? Dan kun je denken aan een borstelmat waarop je effectief de schoenzolen schoonveegt. Ook een rubberen buitenmat is een goede optie, omdat hierbij het regenwater kan weglopen. Voor binnen is de keuze uitgebreider. Wil je bijvoorbeeld graag een schone droge vloer? Dan is een speciale droogloopmat, zeker in ons klimaat, een goede optie. Of kies voor een sfeervolle entree met een deurmat op maat die van kokos is gemaakt. Nog twee soorten matten die gezelligheid brengen, zijn de naaldvildmat en de spaghettimat.

Deurmatten op maat in allerlei kleuren en dessins

Ben je eruit voor welke soort deurmat op maat je kiest? Dan heb je nog twee beslissingen te nemen en dat zijn de kleur en het dessin. Zo bestaan er prachtige deurmatten in een effen natuurlijk of opvallende kleur. Ook kun je voor trendy motieven kiezen. Heb je een bedrijf? Dan is een grote deurmat op maat met het bedrijfslogo een mooie binnenkomer voor je klanten!

https://www.deurmatdirect.nl