Goede doelen wereld
Image default
Woning en Tuin

Een Belgisch hardsteen vloer voor een luxe uitstraling

Heeft u altijd al gedroomd van een vloer van prachtig natuursteen? Bij Steenhouwerij Breti in Bladel – gelegen vlak bij Eindhoven – realiseert u een unieke Belgisch hardsteen vloer. De specialisten van dit bedrijf hebben meer dan vijftig jaar ervaring en zorgen ervoor dat uw gedroomde interieur werkelijkheid wordt. Dit bedrijf werkt louter met hardsteen van hoge kwaliteit en weet een natuurlijk karakter aan uw woonkamer, tuin, badkamer, hal of keuken te geven. Ontdek wat er mogelijk is voor uw woning!

Natuursteen van hoge kwaliteit

Het Belgisch hardsteen waarmee dit bedrijf uw vloer creëert, komt uit de groeves van de Ardennen en heeft ook de naam arduin of blauwsteen. Door kleine fossielen en aders aan het oppervlak van deze natuursteen ontstaat er een prachtige blauwgrijze kleur die uw interieur of exterieur van een luxueuze uitstraling voorziet. De specialisten van Steenhouwerij Breti in Bladel – naast Eindhoven – werken al jarenlang met dit natuurproduct en weten met verschillende technieken het materiaal beter tot zijn recht te laten komen. Door het polijsten van het hardsteen of het licht of donker te zoeten weten ze de kleur optimaal naar voren te halen. Daarnaast is het mogelijk om diverse toepassingen van dit product aan te vragen. Niet alleen bestel je een vloer van Belgisch hardsteen, maar ook de bestrating van uw terras, de omlijsting van uw gevelelement of het vervaardigen van een vijverrand is mogelijk. Als u ervoor kiest met dit materiaal te werken, dan profiteert u van vele voordelen. Zo is het materiaal vrijwel onderhoudsvrij én heeft het een lange levensduur, waardoor u jarenlang van een unieke uitstraling kunt genieten.

Realiseer een luxueuze uitstraling voor uw interieur

Wilt u ook een vloer van Belgisch hardsteen realiseren? Of heeft u interesse in de andere toepassingen van dit unieke materiaal? Neem dan contact op met dit bedrijf en maak een afspraak om uw wensen te bespreken. Dan bepaalt u met de specialisten wat ze voor u kunnen betekenen. U maakt gemakkelijk een afspraak door het contactformulier op de website in te vullen. Ontdek de mogelijkheden voor uw huis en wie weet heeft u binnen de kortste keren ook een uniek natuurproduct in uw interieur verwerkt!

https://breti.nl/