Goede doelen wereld
Image default
Woning en Tuin

Een Leolux bank staat voor kwaliteit en luxe

Met een Leolux bank in uw huiskamer haalt u comfort, duurzaamheid en creativiteit in huis. De kleurrijke Leolux banken worden door een team van Nederlandse designers ontworpen. Het bedrijf achter Leolux werd al in 1932 opgericht en heeft dus een rijke geschiedenis. Vanaf het jaar 2000 werden de Leolux meubelen over heel de wereld verkocht. De meubelen zijn stuk voor stuk een esthetisch genot. Tegelijkertijd waken ze erom dat de meubelen, waaronder de Leolux bank, een hoge mate van comfort hebben. De meubelen van Leolux zijn hierdoor zeer praktisch en doen uw woonkamer, esthetisch gezien, tegelijkertijd veel goed.

Een Leolux bank voor een zorgeloos leven

Met de aanschaf van een Leolux bank bent u er zeker van dat u een bank van kwaliteit in huis haalt. De bank van Leolux is zeer duurzaam en gaat jaren mee. Om uw bank hoeft u zich dus geen zorgen te maken. De vakmensen achter het merk combineren ambacht en hightech: de jarenlange vakkennis wordt gecombineerd met de nieuwste technische mogelijkheden op meubelgebied. Ook de andere meubelstukken van het merk zijn stuk voor stuk zeer duurzaam en van hoge kwaliteit.

Verken de mogelijkheden die designmeubelen bieden bij deze expert

U kunt de Leolux meubelen en vele andere designmerken in het echt aanschouwen. U kunt hiervoor een bezoekje brengen aan de zeer grote meubelwinkel Pot Interieur, een specialist op het gebied van designmeubelen. Naast Leolux biedt Pot Interieur een scala aan andere designmerken. Wat dacht u bijvoorbeeld van topmerken zoals Arco, Flexform, Jori, Vitra en B&B Italia? Voor deze en nog vele andere topdesignmerken kunt u bij Pot Interieur terecht. Laat u gewoonweg verrassen en inspireren.

B&B Italia, een begrip binnen de meubeldesign wereld

Een merk dat zeker niet in het bovenstaande lijstje mag ontbreken is het designmerk B&B Italia. Dit uit Italië afkomstige label is een zeer grote speler binnen de meubelwereld. B&B Italia is tijdloos, elegant en modern tegelijk. U kunt een bezoekje brengen aan Pot Interieur, de grootste meubelzaak binnen de Benelux, om de vele designmeubelen te bekijken.