Goede doelen wereld
Image default
Woning en Tuin

Een sfeervollere omgeving met de Kunsthaag Photinia Rood

Een sfeervollere omgeving met de Kunsthaag Photinia Rood. Als je de omgeving wilt opfrissen denk er dan eens aan om een Kunsthaag op te hangen. De ideale wanddecoratie die meteen opvrolijkt. Een wandmat van kunststof met af en toe een rood blad er in verwerkt. Zowel geschikt voor het interieur als buitenverblijf.

Geen omkijken meer naar

Ook is hiermee een onderhoudsarme oplossing, want eenmaal opgehangen is er geen omkijk meer naar. Je kunt gewoon genieten van de vrolijkheid om je heen. En met een paar wandmatten is er al een prachtig resultaat te zien. Leuk voor in je tuin maar ook in het interieur.

De laatste tijd zijn er steeds meer mensen die onze Jungle wandmat ontdekken en laten weten hier zeer blij mee te zijn. Bovendien zorgt het voor positieve reacties van bezoekers en medewerkers van deze bedrijven. Er wordt een rustige omgeving gemaakt waar iedereen zich dan ook thuisvoelt. Daarnaast zijn de 3D matten te combineren met onze andere matten, dit zorgt voor een mooi afwisselend effect.

3D Photinia Rood samengevat

  • Volle dekking
  • Eenvoudige montage
  • Afgewisseld met rood blad
  • Duurzaam
  • Wanddecoratie voor interieur en buiten
  • Non toxic

Omdat je ze eenvoudig kunt bevestigen hoeft er geen hovenier aan te pas te komen want je kunt ze prima zelf aan de wand hangen. En op deze manier je eigen jungle wand maken. Wist je dat jungle trends helemaal trending zijn? Dit is steeds meer te zien in  cafe’s, restaurants en winkels. Het is bewezen dat men zich in een groene omgeving zeer prettig voelt en het relaxt maakt.

Trending in het buitenland

Wij hebben de kunststof groene wand al vaak gespot in het buitenland. Bijvoorbeeld in Spanje en Portugal, daar worden ze aan de pui gehangen. Maar ook binnen bij recepties, aan de bar en zelfs op het plafond gehangen. In het buitenland bestaat het dus al veel langer. Groenbeleving is sfeerverhogend en maakt blij.

Je kunt hierom niet achterblijven en vandaag nog zelf een groene muur maken in junglestyle. Bij kunsthaag.eu weten we al jaren dat het de omgeving mooier maakt. Voor meer informatie, bestellen en prijzen bezoek snel www.kunsthaag.eu.

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-jungle-red-1m2/