Goede doelen wereld
Image default
Woning en Tuin

Hoe vloerglijders te gebruiken voor een volledige lichaamstraining

Wilt u op een andere manier trainen? Probeer dan zweefvliegtuigen! Vloerglijders zijn het perfecte hulpmiddel voor wie op zoek is naar een volledige lichaamstraining. Ze kunnen op elk oppervlak worden gebruikt, zoals tapijt en hardhout, en ze zijn ideaal voor mensen met beperkte mobiliteit of mensen die traditionele oefeningen willen vermijden

Wat is een vloerglijder?

Een vloerglijder is een toestel waarmee u uw lichaam in een vloeiende zijwaartse beweging kunt voortbewegen. Dit eenvoudige toestel wordt vaak gebruikt bij fysiotherapie en revalidatie, maar het kan ook een geweldige manier zijn om thuis een workout te doen.

Hoe gebruik ik een vloerglijder?

Vloergliders zijn eenvoudig te gebruiken. Begin met op de glijder te staan met uw voeten op schouderbreedte uit elkaar. Buig uw knieën en laat uw lichaam in een hurkstand zakken. Duw van hieruit met uw benen om het zweefvliegtuig in een zijwaartse beweging te bewegen. U kunt ook uw armen gebruiken om uzelf vooruit te stuwen.

Wat zijn de voordelen van een zweefvliegtuig?

Zweefvliegtuigen zijn een geweldige manier om een full-body workout te krijgen. Ze kunnen helpen om uw benen, armen en kernspieren te trainen. Gliders hebben ook een lage impact, dus ze zijn niet belastend voor uw gewrichten.

Wat zijn enkele veiligheidstips voor het gebruik van een zweefvliegtuig?

Begin altijd langzaam en zorg ervoor dat u uw evenwicht bewaart. Als u zich onstabiel voelt, hou u dan vast aan een muur of een meubelstuk voor steun. Naarmate u zich meer op uw gemak voelt, kunt u de snelheid en het bereik van de beweging opvoeren. Vergeet niet naar uw lichaam te luisteren en stop als u pijn voelt.

Nu u weet hoe u een vloerglijder moet gebruiken probeer het dan eens! Gliders zijn een geweldige manier om wat variatie in je workout routine te brengen.

https://www.spectrumwebdesign.nl/top-tips-voor-vloerbescherming/