Goede doelen wereld
Image default
Woning en Tuin

Lente, zomer, herfst en winter: Deens helpt je de seizoenen door!

Niet zo lang geleden tipten we interessante lente- en zomermeubels en -accessoires. Aan de herfst en de winter kwamen we niet toe. Tot vandaag, we pikken de draad op!

De herfst is volgens sommigen het mooiste seizoen. De kleurcontrasten in de natuur. Het onstuimige weer met levendige wolkenluchten. Stamppot als avondeten en een wollen sjaal als we naar buiten gaan. Dit seizoen heeft in ieder geval veel charme. Met een warm vloerkleed, sfeervolle bedlampen en zachte dekens haal je de aantrekkelijkheid van de herfst in huis. Een accessoire dat we aanbevelen is Fini: een Bloomingville plaid van gerecycled katoen, polyester, acryl en viscose. Komt zeker van pas toch? Aangezien we in de herfst weer iets meer binnen zitten dan in de lente en de zomer is het tijd voor wat vrolijkheid in huis. In de wanddecoratie collectie van Deens.nl viel ons oog op een limited edition kunstwerk in wijnrood. Het schilderij heet Hyperspace en is gemaakt in het atelier OUTTA THIS WORLD! WHY. De kunstenaar heeft vlokjes bladmetaal, acryl- en kalkverf gebruikt en dit zorgt voor een uniek effect en een verrassende lichtinval. Er zijn er maar 20 van gemaakt, dus je haalt echt iets bijzonders in huis.

En dan de winter. Dit seizoen kenmerkt zich door lage temperaturen en korte dagen qua licht. Dit jaar begint de winter op 21 december om exact 16:59 uur Midden-Europese tijd. De astronomische winter eindigt op 20 maart (soms op 21 maart). Meteorologen en klimatologen hanteren andere data. De start van de winter stellen zij vast op 1 december. Het einde op 28 of 29 februari. In de winter drinken we veel warme dranken als thee, soep en glühwein. Kun jij ook zo genieten van snert, pompoen- of goulashsoep? We hebben iets moois én nuttigs voor je: bruine retro Japanse soepkommen van keramiek. Ter afsluiting tippen we drie glazen houders voor waxinelichtjes in de kleuren donkergroen, lichtblauw en bruin. Met deze House Doctor ornamenten zorg je voor sfeer in huis, ook op die donkere en kille winterse dagen.

https://www.deens.nl/nl