Leuke ideën voor mozaiek tegels

Goededoelenwereld

Vind je mozaiek tegels ook zo mooi? Deze veelzijdige tegel is al duizenden jaren hartstikke populair. Dankzij zijn veelzijdigheid in gebruik un je dit type tegel over toepassen, conbineren en unieke opstellingen maken. Wij zullen aan aantal leuke ideeën met mozaiektegels op een rij zetten.

Tip 1: statement vloer

De eerste tip is een grote mozaiekvloer leggen met een bepaald patroon. Vooral in klassieke gebouwen komt zuilke vloer goed tot zijn recht. Denk aan een samenspel van verschillende soorten, kleuren en maken tegelstjes die samen een abstract of gedetailleerd patroon vormen. Ook kun je de mzoaiektegels gebruiken als sierlijst rondom een klassieke tegelvloer. Dit is minder druk, maar geeft wel eenzelfde unieke draai aan uw woning.

Tip 2: tegels in droge ruimtes

Mozaiek tegels hoeven niet alleen op badkamer muren gebruikt tot worden. Maak bijvorbeeld een mooie tegelswand in uw gang, woonkamer of eetkamer. Deze kun je afwerken met een sierrand van mozaiek tegels. Dit is uniek tijdloos en hartstikke onderhoudsvriendelijk.

Tip 3: Mozaiek tegels als spatwand

Dit kun je doen in de keuken, badkamer garage of wasruimte. Elke ruimte verdient het om een mooie aankleding te hebben. Het gebruik van mozaiek tegels is ontzettend geschikt voor elke ruimte, stijl of uitstraling.

Tip 4: Zwembad

Ook rondom het zwembad, de jacussi of de vijfer zijn moziek tegels een leuke toevoeging. Dit is pas echt uniek! Daarnaast is het toe te passen in vele vormen, maten en uitsralingen. Maar het zal gegarandeerd mooi worden.

https://www.topmozaiek24.nl/