Goede doelen wereld
Image default
Woning en Tuin

Met nieuwe tegels tovert u iedere ruimte van uw woning in Eindhoven om naar een nieuwe stijl

Nieuwe tegels kunnen iedere ruimte in uw woning te Eindhoven een compleet andere uitstraling geven. Afhankelijk van uw eigen interieurstijl en voorkeuren, kiest u een bepaalde stijl van de tegels uit. Zo zijn de mozaïektegels de laatste jaren ontzettend populair geworden. Deze geven namelijk een klassieke uitstraling met een speelse twist aan uw ruimte. Wenst u eerder wandtegels voor de keuken of de badkamer? Dan maakt u een keuze uit de vele tegels die speciale afwerkingen hebben waardoor ze waterafstotend zijn. Dit geldt zowel voor de vloer- als de wandtegels die bij deze specialist verkrijgbaar zijn.

Vraag een duidelijk advies aan een echte tegelspecialist

Als u nieuwe tegels nodig heeft en in de buurt van Eindhoven woont, dan brengt u een bezoek aan TegelOutlet Van Erp gevestigd in Nijnsel. Hier werken echte specialisten op het gebied van tegels die u een gedegen en duidelijk advies geven op basis van uw eigen voorkeuren. Neem bijvoorbeeld foto’s mee van de gewenste inrichting en stijl van bijvoorbeeld de woonkamer of ontdek juist bij TegelOutlet Van Erp welke tegels bij uw woning in Eindhoven passen. Of u nu kiest voor een grote vloertegel met een matte structuur of een klassieke vloertegel met een ouderwetse uitstraling, bij deze tegelspecialist vindt u het allemaal!

Breng een bezoek aan de showroom of bekijk het assortiment online

De showroom van TegelOutlet Van Erp in Nijnsel is dinsdag tot en met zaterdag geopend, zodat iedereen uit omgeving Eindhoven die nieuwe tegels nodig heeft een bezoek kan brengen aan de showroom. Woont u verder weg of vindt u het in de huidige situatie niet prettig om langs te gaan? Het volledige assortiment tegels van deze tegelspecialist in regio Eindhoven is ook online te bewonderen én te bestellen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Op de website vindt u alle contactgegevens!

https://www.tegeloutlet.nl/

Gerelateerde artikelen

Wil jij ook graag mooie decoratie aan je wand? Dan is wanddecoratie schilderij de hulp voor jou!

5 tips voor het installeren van spots

Wil je kunstgras gaan aanleggen?