Goede doelen wereld
Image default
Woning en Tuin

Speelhuisje Camilla als cadeau voor je kind(eren)

Het speelhuisje Camilla is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf dertien jaar. Het is een speeltoren met bijna 1,5 meter glijbaan en een handgreepset. De speeltoren bestaat uit zogeheten geïmpregneerd FSC hout. Dit hout zal jarenlang meegaan en je hebt er bovendien geen extra werk of onderhoud aan.

Speelhuisje Camilla als cadeau geven aan je kindje

Wil je je jouw kindje gaan verrassen met een eigen speelhuisje met glijbaan, genaamd Camilla, dan raad ik je aan eens een kijkje te nemen op de website van Speeltoestel Koning. Voor minder dan €400 heb jij je eigen speelhuisje Camilla en daarmee zul je jouw kind(eren) heel erg blij gaan maken. Dit kan een mooi verjaardagscadeau zijn of voor een andere speciale gelegenheid. Ach, er is toch altijd wel een moment om jouw kind in het zonnetje te zetten? Soms is daar niet eens een reden voor nodig. Misschien vind je dit in een keer best een groot bedrag, maar in deze coronacrisis verdient jouw dochtertje of zoontje soms ook wel eens wat extra’s, is het niet? Bovendien hoor je ze echt niet meer klagen of zeuren over dat ze niks te doen hebben of zich vervelen, want met dit speelhuisje Camilla zullen ze zich urenlang vermaken. Verder heb jij je handen even vrij om te doen wat je moet doen. Er zullen vast nog heel veel taken op je wachten, dus nu heb je dan even de tijd om dat te doen. Denk aan klusjes en schoonmaak dingen in huis, je kent het vast wel. Dit speelhuisje Camilla biedt jou als ouder dus ook veel voordelen! Je zoontje of dochtertje kan ook gezellig een vriendje of vriendinnetje van school uitnodigen. Samen hebben zij dan de tijd van hun leven. Vergeet vooral geen foto’s van ze te maken, want dit is natuurlijk hartstikke lief om te zien en heel leuk voor in het archief.

De betaling

Je kunt ervoor kiezen om het speelhuisje Camilla buiten in de tuin neer te zetten. Ook kun je het speelhuisje Camilla plaatsen in de kamer van je kindje. Voor de specificaties van het speelhuisje Camilla verwijs ik je naar de website van Speeltoestel Koning. Het is best een groot pakket dat je binnenkrijgt als je kiest om het speelhuisje Camilla bij je thuis te laten bezorgen. Ook goed om te vermelden is dat je geen bezorgkosten hoeft te betalen. Wanneer je namelijk minimaal €40 bestelt bij Speeltoestel Koning, dan hoef je deze kosten niet te betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om achteraf het speelhuisje Camilla te betalen. Dit kom ik steeds meer tegen op websites en ik moet zeggen: het is echt heel handig als je eerst even wil weten wat je nu hebt gekocht. Bij het bestellen van kleding vind ik het erg fijn als er de optie is om achteraf te betalen. Dan kun je namelijk betalen wanneer het jou of je partner uitkomt. Ideaal, zeker in deze tijd!

Zelf de kleur glijbaan kiezen

De klanten van Speeltoestel Koning geven het bedrijf een ruime negen. Deze betrouwbare cijfers kunnen je geruststellen als je er nog niet helemaal zeker van bent om het speelhuisje Camilla aan te schaffen voor je kind(eren). Je kunt trouwens ook de kleur van de glijbaan bepalen. Hoe leuk is dat! Je hebt de keuze tussen blauw, groen of rood. Misschien kun je wel de lievelingskleur van je kindje kiezen. Bekijk het speelhuisje via deze link.

Gerelateerde artikelen

Eerste hulp bij het kiezen van een trapleuninghouder zwart

Een Leolux bank staat voor kwaliteit en luxe

De leukste elementen om je tuin mee op te leuken