Goede doelen wereld
Image default
Woning en Tuin

Vliegendeuren: alle voordelen op een rij

Lijkt het jou ook zo heerlijk om verlost te zijn van zoemende vliegen, vervelende wespen en irritante muggen? Met de aanschaf van goede vliegendeuren is dit verleden tijd en geniet je van een insectenvrije woning! Ben jij benieuwd naar alle voordelen van vliegendeuren? Die lees je hier!

1: Geen insecten in je woning

Het belangrijkste voordeel van vliegendeuren is dat je hiermee insecten buiten de deur houdt. Vliegen en andere insecten kunnen voor heel wat hinder zorgen en dat is verleden tijd. De buitendeur blijft openstaan en frisse lucht stroomt naar binnen terwijl insecten geen schijn van kans maken.

2: Neem afscheid van pollen en stof

Heb je last van hooikoorts? Een bijkomend voordeel van goede vliegendeuren is dat ze ook pollen en stofdeeltjes tegenhouden. Een plissé vliegendeur is hier een voorbeeld van. Je hebt daardoor binnenshuis veel minder hooikoortsklachten.

3: Profiteer van de makkelijke bediening

Vrijwel ieder type vliegendeur is gemakkelijk te bedienen, waardoor je altijd met veel gemak de deur opent en sluit. Het is daarnaast ook voor kinderen gemakkelijk om de deur te bedienen: voor jong en oud is het veilig en eenvoudig om gebruik te maken van de vliegendeur.

4: Er is voor ieder wat wils

Het maakt niet uit wat de afmetingen van je buitendeur zijn of wat jouw persoonlijke wensen zijn: er zijn heel veel verschillende soorten schuif- en draaideuren tegen vliegen en andere insecten. Laat je vliegendeur op maat maken of kies voor een van de bestaande modellen: je hebt genoeg mogelijkheden!

https://www.moustiquairesurmesure.be