Goede doelen wereld
Image default
Woning en Tuin

Voor iedere stijl een variant bij het plaatsen van een schutting

Wilt u graag een schutting plaatsen? Voordat u zover bent, heeft u al diverse keuzes te maken. Hoe lang en hoe hoog moet het bouwwerk worden, maar vooral: hoe moet deze eruit komen te zien? Er zijn tegenwoordig verschillende uiteenlopende mogelijkheden waardoor u qua schutting zo uitgesproken kunt zijn als u zelf wenst. Zo heeft u de keuze voor een natuurlijke afscheiding, die een mooie overloop vormt van een groene tuin naar de ruimte eromheen. Voor een ware blikvanger maakt u de keuze voor een schutting die bestaat uit een combinatie van hout en beton. Deze variant is een samensmelting van natuurlijk en stoer en moet bij het huis passen. Uiteraard is de ‘standaard’ hardhouten variant nog steeds een mogelijkheid.

De diverse voordelen van een schutting in uw tuin

Zoals u merkt, zijn er genoeg keuzes te maken. Wat past het beste bij uw tuin? Een schutting plaatsen heeft, naast het stilistische aspect, enkele andere voordelen. Het biedt privacy, omdat voorbijgangers het uitzicht op uw tuin ontnomen wordt. Daarnaast biedt het op diverse manieren bescherming. Niet alleen tegen indringers van buitenaf, maar ook tegen wind en geluid. Een schutting plaatsen, is dus een multifunctionele oplossing voor meerdere situaties. Door de ruime keuze in varianten wordt het eenvoudig om de stijl van uw huis en/of interieur door te voeren in de tuin.

Groenservice de Moeren helpt u in al uw tuinaanleg en –ontwerp

Groenservice de Moeren is een hoveniersbedrijf uit Breda dat u graag ondersteunt bij het plaatsen van een schutting. Het bedrijf biedt dienstverlening op maat en zet uw wensen centraal. Groenservice De Moeren is specialist in tuinonderhoud en –aanleg, tuinontwerp en –advies. U kunt er met diverse vragen en wensen terecht en u wordt met plezier verder geholpen. De schuttingen hebben een lange levensduur en u ervaart er jarenlang plezier van. Het bedrijf werkt met een groen hart en de grootste zorg om uw tuin tot leven te laten komen zoals u het in gedachten heeft.

https://groenservicedemoeren.nl

Gerelateerde artikelen

Wil je kunstgras gaan aanleggen?

Welke dakplaten heb ik nodig?

Zo kies je de mooiste binnendeur voor in je huis