Goede doelen wereld
Image default
Woning en Tuin

Wat zijn de beste sloten van 2021?

Ben jij toe aan een nieuw slot voor je woning? Dan is het natuurlijk fijn dat je op de hoogte bent van de mogelijkheden van een nieuw slot. Om je hier een goed beeld van te geven zullen we hieronder kort stilstaan bij de twee beste sloten uit het jaar 2021. Hierdoor weet je zeker dat je een goede keuze zult maken. Mocht je naar aanleiding van deze sloten toch nog additionele vragen hebben, dan is het zeker aan te raden om contact op te nemen met een slotenmaker Apeldoorn of een slotenmaker Breda. Hierdoor weet je zeker dat je een goede keuze zult maken waar je daadwerkelijk iets mee kunt en dat is natuurlijk erg prettig. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor al je vragen op het gebied van sloten. Hierdoor weet je zeker dat je een goede keuze zult maken waarbij je jezelf veilig voelt in je eigen woning.

Nummer 1: Kies voor de M&C Metal

Als we kijken naar het advies van slotenmaker Apeldoorn en slotenmaker Breda is het zeker aan te raden om te kiezen voor de M&C Metal. De Metal+ is namelijk enorm inbraakveilig. Dit komt omdat de M&C Metal+ is voorzien van een goed beveiligingssysteem die tegen lock pinnen en kerntrekken is beveiligd. Lockpinnen en kerntrekken zijn immers de meest populaire methodes waardoor het zeker goed is om dit slot in huis te halen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor het kiezen van dit slot? Neem dan direct contact op met een slotenmaker Apeldoorn of een slotenmaker Breda en weet zeker dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Echter, als je kiest voor dit slot weet je zeker dat je de meeste inbrekers buitenshuis houdt en dat is natuurlijk de intentie.

Nummer 2: De Nemef NF3+

Als we kijken naar een ander slot dat enorm veel wordt uitgelicht door andere is dit wel de Nemef NF3+. Deze type slot wordt zo vaak aangeraden omdat het voorzien is van een cilinderslot dat kerntrekbeveiliging voorziet. Naast de kerntrekmethode is dit slot ook bestendig tegen andere methodes zoals doorboren of de klopsleutelmethode die inbrekers hanteren. Om deze reden is het zeker goed om voor dit type slot te kiezen. Als je namelijk besluit om voor de Nemef NF3+ te kiezen weet je zeker dat je een goed slot in huis haalt waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Mocht je nog aanvullende vragen hebben over de Nemef NF3+, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder bij het maken van een goede keuze ongeacht of het de M&C metal, de Nemaf NF3+ of een ander type slot is.